Breivik skyller attentat på Blood & Honour

Läs hela artikeln på Nordfront: https://nordfront.se/breivik-skyller-attentat-pa-blood-honour

Fick order via “nätverk” • Är soldat åt organisationen och därmed skyddad av Genevekonventionen enligt honom själv.

Anders Behring Breivik/Fjotolf Hansen är en judekontrollerad aktör med det övergripande syftet att svartmåla all nationalism utom den judiska. Attentaten i Oslo och på Utöya den 22 juli 2011 var falskflaggattacker med betydligt fler inblandade än bara Breivik.

1 gillning

Det där med att ha olika personligheter kommer jag ihåg från (C) toppen Fredrik Federlay.
När FF fick frågor om många taxiresor till båten Patricia som var något slags klubb för för homosexuella så menade FF att det inte var han utan Ursula …
FF kallar sig för Ursula när han klär ut sig i damkläder.

1 gillning

Breivik kanske borde ha “transiterat” i fängelset och kommit ut som kvinna och åberopat tio års diskriminerande förnedring kopplad till hans “upplevda kön”. Funkar ju i (((dystopierna USA och Kanada))).

Nej, ärligt talat hoppas jag att de slänger nyckeln till hans cell och låter honom ruttna bort.

Den där norske terroristen Breivik är inget annat än en sjukt förvirrad, Schizofren figur med en helt totalt skev världsbild som är en egen blandning av allt möjligt hopkok utan vare sig vett eller sans. Det finns många sådana där slags dårar på många dårhus runt världen. Först ett missnöje mot sina egna personliga tillkortakommanden som sedan kryddats med en stor frustration mot en eskalerande invandring och allsköns fantasier, där dataspel och historiska texter med diverse annat hemsnickrat tänkande har fått blomma ut i en helt sjuk kavalkad av ren galopperande dårskap.

Det är inte ovanligt att dårar kan genomföra rätt tekniskt avancerade terrordåd. Men denne Breivik som individ är inget geni, utan tvärtom så långt ifrån ett sådant uttryck det går att komma och ingen fängelsekund som ska hyllas. Det är märkligt att det ens har kommit till en punkt där en ansökan om villkorlig frigivning av denne våldsverkare och massmördare ens diskuteras. Nationella har ibland förhoppningsvis skämtsamt påstått sig sympatisera med ABB, men om det är någon som gör så med den minsta gnutta allvarlig känsla så är det rätt skrämmande faktiskt.

Nordbor ska aldrig någonsin sänka sig till rasfrämmande terroristers ofta grunda människosyn. Tanklösa som tror att man kan förändra världspolitik genom sporadiska illdåd har en hel del att lära. För om det ABB sysslade med hade handlat om ett rent politiskt motiverat dåd så hade attentatet i centrala Oslo med sprängningen av regeringsbyggnaden inte sedan följts upp med ett sporadiskt skjutande och brutalt slaktande av obeväpnade barn och ungdomar på en ö som terroristen gjorde.

Man kan tycka vad man vill om folkförädare och alla usla till synes korrumperade politiker och hur dessa missköter det uppdrag som de har lyckats att tillskansa sig. Men den som hyllar mord av barn och ungdomar bara för att de just är barn till sådana missfoster till politiker som tycks hata vita nordbor har nog inte förstått att sådana våldets tankegångar är långt ifrån nytänkande politik. Denne ABB är som individ och massmördare så långt ifrån modern nationalsocialism och dess världsåskådning som det bara går att komma.

Det att en jurist i Norge har kallat Pär Öberg i egenskap av chef för den politiska grenen av Nordiska motståndsrörelsen syns mycket märkligt. Men det är väl ännu ett steg i pågående process att smutskasta rörelsen kan man tänka. För det finns väl förhoppningsvis ingen politiskt intresserad som kan tro att det skulle finnas något större värde i att delta i en juridisk process för att kanske medverka till att släppa ut en otäck massmördare som det hela kanske rent teoretiskt sett skulle kunna resultera i.

Den nye läsare som hamnat här på sidan och tror att nationella socialister i allmänhet drömmer om att gå omkring med vapen i hand och skjuta ihjäl obeväpnade ungdomar har nog inte lärt sig mycket om vare sig grundläggande nationell socialism eller vad politiken som sådan i dess enklaste form handlar om. Men när det gäller bilden av NMR under inte minst ett valår som detta, så är det inte konstigt att media och deras kontakter inom politik och juridik väl försöker måla upp sina bilder om vad de vill att allmänheten ska associera motståndsrörelsen med för typ av händelser.

Men de flesta som kan tänka lite själv förstår redan det här rävspelet som alltid pågår politiskt mot nordens enda sanna opposition mot det sittande sluga etablissemanget. För information om vad dagens nationalsocialism verkligen handlar om besök – Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Han kanske försöker göra sig psyksjuk så att han istället kommer få rättspsykiatrisk vård. Har hört att om man istället döms till det är det svårare att komma ut igen än om man sitter i fängelse.

Han kanske har blivit sjuk, kan inte vara lätt att ha skjutit ihjäl vita barn, de kan mycket väl ha gjort ett nummer och plågat honom med det. Har hört att det skall vara väldigt bra i norska fängelser men det verkar som att han inte har hamnat på ett “bra” fängelse.

Har inte läst hans 1000 sidor långa manifest som är skrivet i Word. Vet inte om det står ngt vettigt eller om det är rappakalja. Minns att jag skummade igenom lite snabbt och såg inga konstigheter i det lilla jag läste.

Skall inte uppmuntra till våld här och det skall observeras att jag har inget samröre med NMR, men ibland kan sådana aktioner ha positiv effekt. Tänker på Brenton Tarrant, tror väldigt många sympatiserade med hans gärningar och tror också det kan ha en avskräckande effekt om det sker tillräckligt ofta.

En annan är Oklahomabombningen och Waco. Det som hände var att efter händelserna i Jonestown började polisen bli ordentligt aggressiv mot religiösa grupper vilket kulminerade i dem s.k. Wacomassakern där polisen brände ihjäl en hel familj, kvinnor och barn. Detta blev droppen för vissa som bestämde sig för att spränga polisens huvudkvarter i Oklahoma. Polisen lugnade ner sig därefter. Jag tror att om man åker på konsekvenser om man missköter sig som polis så tänker man efter två gånger. Har även hört att de som söker sig till polisyrket ofta själva är kriminella precis som många brandmän är pyromaner och psykologer själva är psykfall.

Det var en bluffattack.

Jag tror inte det var en bluffattack men även om det hade varit så är reaktionen detsamma. Angående Ruby Ridge och Waco, här är en som också går in på spåret att det skulle vara en bluff:

The FBI covered up Waco and Ruby Ridge and then they had the nerve to pull the Oklahoma City false flag where they planted bombs inside their own building and killed 168 more people (including 19 children) just to generate sympathy for their own pathetic asses, even though all the FBI/ATF were on vacation that day and absent cohencidentally enough. Even though an ANFO bomb wouldn’t have been capable of such damage to such a structure, it would’ve also released toxic byproducts in the form of noxious gases which would’ve made it so that the building couldn’t have been approached without respirators, even though firemen and civilians rescued people inside the building with no problem. The bombs were planted on the INSIDE and it was an INSIDE job. McVeigh was a patsy. They want to make it so that only shabbos goyim can own guns, much like it is in parts of Europe.

Hittade även dokumentär:

Vilka är anledningarna att du inte tror att moskéattacken i Christchurch 2019 var en bluff?

Jag har inget jag kan specifikt kan redogöra för det. Tycker det såg praktiskt fullt genomförbart ut, omständigheterna kring Tarrant verkade trovärdiga och kunde inte se något i videoklippet som spreds som såg tveksamt ut och jag hade sett ett antal bilder och videoklipp på sajten BestGore när den fanns.

Däremot Sandy Hook tror jag på är fejk

Jag tror Alex Jones blev åtalad för förtal för att ha förnekat händelsen.

Är det ett bevis, att något ser genomförbart ut, för att det ska ha hänt?

Nej, min avsikt är inte att försöka bevisa att Christchurchbeskjutningarna har hänt, bara yttrade min personliga åsikt att jag inte tror det är fejk.

Men vad grundar du då din åsikt på?

Det jag skrev ovan. Allt kom inte med i redigeringen när jag postade inlägget i början.

Bara den påstådda gärningsmannen Brenton Tarrant är ju ett exempel på det uttjatade temat med en ensam galning som judarna har kört med i över ett halvsekel åtminstone.

Så du menar att Unabombaren Ted Kaczynski är fejk? Hittade en Sandy Hoax artikel:

Jo det fejkas nog en hel del. Är övertygad om att FBI, CIA ägnar sig åt false flag operationer för att utöva olika former av politiskt inflytande. De gör det bevisligen i Mellanöstern så varför skulle de inte göra det i väst? Moskéattacken skulle tekniskt sett kunna vara fejk men jag tror inte det. Den påstådda skolskjutningen i Stoneman Douglas High School tror jag dock också är en false flag. De genomför sådana operationer för att avväpna de vita i USA. Avväpnar man folket så blir det lättare att utöva oppresiv politik utan att det blir våldsamma motreaktioner som inte kan stoppas militärt.

Jag läste en diskussion om där de i vissa stater skulle förbjuda pansargenomträngande vapen och ammunition. Vanliga vapen skulle ju vara lagliga och en pansar genomträngande kula är ju inte dödligare än en vanlig 9mm exempelvis. Det fanns inget logiskt resonemang att tillåta det ena men inte det andra. De skjuter ihjäl en människa lika effektivt. Den verkliga anledningen till förbudet är dock uppenbart, att se till att människor inte skall kunna försvara sig mot militära operationer med bepansrade fordon.

Varför frågar du om unabombaren när vi talar om Christchurch?

Du tog upp temat “ensam galning”.

Menar du att bara för att judarna utnyttjar en modell så finns det inga ensamma galningar?

Nej, men jag gillade hans manifest.