Bojkotta företag med antivit agenda

Det har rätt länge pågått ett regelrätt psykologisk krig mot det vita folket baserat på hudfärg och ursprung vilket ter sig alltmer märkligt om man betänker vad skolor exempelvis lär ut till de unga. Sionisterna som i praktiken har monopol på allt inom media, bokproduktion och kort sagt det mesta. Judisk makt har väl genom alla sina olika organisationer inte bara värnat om de sina, utan även lärt världen om hur det enligt dem förhåller sig med om det finns raser eller inte. Det ska enligt de helt maktfullkomliga styrande endast finnas människor och ingenting mer. Det finns dock märkligt nog ett stort undantag som bekräftar regeln som man brukar säga och det är att judar är en ras, tänka sig. Kanske är det inte så konstigt med tanke på att de som slugt infiltrerat sig in i minsta vrå av allt som möjligen kan ha den minsta ekonomiska eller på annat sätt betydelse intellektuellt tycks tillhöra denna sorts utvalda ras. Det var här inte tänkt att tala om judisk makt eller sionism utan tanken är att lista alla företag i landet som har antivit propaganda till personal, kunder eller studenter på sin dagordning så att ingen vit av misstag råkar att ekonomiskt stödja någon som hatar oss vita så fundamentalt. Det känns helt fel att handla av antivita företrädare.

Det har publicerats en del artiklar om företag som håller kurser för vita medarbetare att lära sig i princip hur privilegierade till och med den allra fattigaste vit tydligen är enligt uppenbar sionism. Det finns många företag utomlands med representation här i landet som följer en helt antivit policy. Företagen är många och kan handla om stora och små företag inom de mest skilda branscher som snabbmat, läsk, kläder, skor, leksaker, underhållning med mera. Det finns vissa branscher som exempelvis banker som ju har monopol och där finns det kanske inte möjlighet att väja en annan leverantör idag. Men i takt med att fler blir medvetna om företagens antivita och strukturerade hat mot det vita folket så kommer säkert mycket att förändras. Det ska märkas i kassan hos alla företag som står bakom en helt uppenbart sionistisk antivit propaganda.

Nu kan alla tipsa om olika företag och produkter som inte passar oss vita som är stolta för våra förfäder och det nordiska ursprung vi har och inte vill stödja eller handla av onda antivita typer. Det är en bra ide’ om man lägger med en länk som visar vad företaget man refererar till står för. Företags antivita propaganda är medveten strukturerad psykologisk krigföring mot det vita folkets grundläggande självkänsla. Den här listan kan med tiden bli lång som det ser ut just nu, tänkte vara först ut och nämna namnen på några företag som bland annat har visat sig stå för en antivithet som är helt förfärlig. Namnen på företagen är idag kända världen över men har allt mer börjat visa otrevliga tendenser mot det vita folket som man har kunnat läsa om på nätet.

Företag med en antivit agenda:

AT&T (American Telephone and Telegraph Company)
Strukturell antivithet vid ett av USA:s största telekombolag (nordfront.se)

Coca Cola
Coca Colas krav på sina vita anställda: ”Var mindre vita!” (nordfront.se)

Walt Disney Co.
Disneys hatiska antivita personalpolicy (nordfront.se)

Skriv era egna tips nedan…