Bli verifierade

Alla som har kontakt med mig eller någon annan i administrationen och vet att vi litar på er kan kontakta oss, inte här på forumet utan via Signal eller liknande och bekräfta att ett visst konto på forumet är ert. Då kan vi uppgradera er status på forumet till Betrodd användare, vilket gör att ni som användare ser lite mer saker här på forumet och att andra användare vet att ni är personer som i någon mån visat sig vara pålitliga.

9 gillningar

hurra. den utmärkelsen vill jag så gärna ha.

mitt konto är “mitt”. har ej “signal” men däremot vk och url dit lär finnas i min profil. allt i Jesus Namn förvisso men om säkerhetspolisen är intresserade av mitt personnummer osv, så är det knappast ett större problem att få reda på det heller. så till vida att de inte har nån kärring till överste numera, jag är inte ett stort phan till #feminismhelvetet. dock att se äldre kvinnor som sin morsa, är väl något jag jobbar på. inte minst änkor verkar ha en speciell plats i mitt hjärta.

pålitlig är ju relativt, vet att jag på er tidigare forumslösning blev bannlyst bara någon månad innan ni bytte senast, så det beror ju på vem som undrar säkert. har även fått lifetime blocks på twitter och fejjan, om det är till någon tröst. men hittade mig inte på den sk “hemliga facebook listan” om “farliga individer”. kanske ni inte fick rätt ändå.

skål o godnatt

obs, om ni uppgraderar mig till status som om det vore tillåtet att starta ämnen, så är det inte omöjligen - så som det ser ut nu - att jag postar en hel del sånt som kliar i öronen. sök på jesus på flashback så ser ni säkert. har och haft dussintals profiler där och inte sällan (t skillnad från andra) berättar om mina upplevelser med Satan och Djävulen. även lite om drogbrukande. samft förstås Jesus och Hans Kärlek, som jag förstår det.

edit, tydligen fanns det ett “öppet forum” där jag var tillåten att posta ämnen. Gud välsigne er

Hej där på redaktionen och alla Ni andra som dagligen kämpar på och sliter för det vita folkets överlevnad och ger allt för nordens frihetskamp. Om det är några som ska kallas verifierade så är det förutom ledningens eldsjälar alla de aktivister som var och en gör ett otroligt starkt jobb för frihetsrörelsen som handlar om att slippa slava för sionismen. Man läser ibland på andra forum att vissa påstår att utdelande av informationsblad och uppsättande av klistermärken är ett slag i luften. Men det är bara fienden som vill att det ska tänkas så. Hade inte det kampmedlet varit effektivt hade de styrandes ordningsmakt inte jagat rörelsen kämpande aktivister på det vidriga sätt som de gör.

Måste säga att man ibland faktiskt har funderat på det här med att bli en verifierad forumskrivare, men tycker att det känns lte för pretentiöst kanske. Det är en titel som man måste förtjäna genom mycket gott omdöme och att man inte allt för ofta bara svävar ut för mycket i eget kommenterade till artiklar och ämnesskapande som kan ligga utanför det nationalsocialistiska är vad som menas. Motståndsrörelsens kamp måste alltid komma först, inget annat, det är en övertygelse som finns. Kanske har man själv som ovanstående Kristne ibland skapat förvirrat innehåll som inte direkt är värt något verifierande i sak, men den som är utan synd kastar första stenen har det väl sagts.

Nu är det inte många dagar kvar av detta år 2021 och sionismens förtryckande influensa-diktatur med styrandes försök att giftbespruta hela världen med sitt experiment-vaccin. Det är fruktansvärt vidrigt att sionistiska politiker tror sig äga människor rent talmudiskt som mindervärdigt boskap. Som sagt är året 2021 i skrivande stund snart ett minne och i denna stund ses det först fram mot Julen, har faktiskt kommenterat veckans låt för ett tag sedan som då var en coverlåt på den välkända låten - Mer Jul och listade faktiskt några mer udda jullåtar själv som kändes rätt, allt kan inte bara vara kamprelaterat, man måste våga spela lite traditionell musik också, bara den textmässigt inte spottar på folkets nationella känsla är tanken. Många har säkert redan lyssnat på listade låtar tidigare, men då det snart är Jul som sagt så länkas det här ändå till det nämnda inlägget alltså: Ultima Thule - Mer Jul (nordfront.se)

Många gillar inte den ytliga tomma hysteriska kommersialismen, vilket är helt förståeligt då den inte är kompatibel med naturlig enkelhet och egentligen bara förstör mer än det ger. Minns farsan som var född i början på 1940-talet och att han berättade att när han var liten var julen inte lika kommersialiserad och påträngande. Hans farsa kunde snickra och gjorde fina träleksaker själv som uppskattades. Det behövs inte sägas att vårt nordiska och svenska folk har så mycket mer kunskap om det folkligt grundläggande för folkets överlevnad än många vita svenskar kanske idag förstår. När skiten träffar fläkten alltså är det bara att tillsammans i folklig anda ta itu med våra problem. Den evige fienden till all nationell folklighet förstår det här mycket väl. Därför gör de sluga allt i sin makt för att förvirra och försvaga oss, men går man på sin medfödda känsla och älskar sitt eget vita folk mest och alltid först så är de helt chanslösa.

När vi nu snart går in i ännu ett nytt år kallat 2022 då går vi in i en tid med garanterat en hårdnande miljö på många olika plan och inte minst på det politiska området. Sionism är kommunism och för tänkande självständiga nationellt sinnade något helt främmande som inte hör hemma i vårt vita nordiska folks värld. Forumskrivande kräver lite tänkande för trots att det är högt i tak som det ska vara för att kunna utveckla ett givande tankeutbyte bör ett forum inte bara bli till en plats där vissa tror att det handlar om en slags prylmarknad eller något sådant. Det krävs alltid lite struktur alltså. Har nyligen funderat på att skriva insändare om det eviga ämnet Frihetskamp & Folkgemenskap. Kan säga att en text i ämnet redan finns att läsa här på forumet för alla intresserade. Länken är: Frihetskamp & Folkgemenskap - Fri diskussion / Övrigt - Nordfront forum

Det finns bara en enda sann opposition mot landets politiska vanstyre och för alla som för länge sedan har tröttnat på all infiltrerande slug media och samhällets styrandes nedbrytande massinvandring och all deras mångkultur, finns det bara ett att säga i dessa dagar. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Organisationen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!