Björn Söder (SD): Vladimir Putin är Adolf Hitler 2.0

Läs hela artikeln på Nordfront: Björn Söder (SD): Vladimir Putin är Adolf Hitler 2.0

Björn Söder tror att Ryssland ska starta tredje världskriget • Öppnar dörren för svenskt Nato-medlemskap i kampen mot “Putler”.

I mitt första val röstade jag SD, men snabbt insåg jag deras vidriga allians till de förhudslösa. Alla punkter som en god slav borde uppfylla förespråkar SD nu. Fy fan. Förrädare.

1 gillning

Om nu dito startar ett tredje världskrig kanske Björn S borde tänka på att påbörja en kalottomskärelse samt be om en utsugning och därefter gömma sig insvept i en tallit - böneschal.

image

2 gillningar

Alla gör vi våra s a s misstag, själv har jag lyckats med åtskilliga inkl att inte vara tillräckligt insatt. Förhoppningsvis har jag lärt mig, och den tiden är över då jag ‘litade på’…Jag litar fortfarande på utsagor men bara om dom kommer fr Patrioter. Det var för 10 år sedan jag fattade att det är åt h…e, så jag var lite sent på det men ändå. ‘sverige’‘demokraterna’ har för mig alltid varit ett sionistparti, jomsö el vad han heter gick nyligen ut och sa att muslimska friskolor måste läggas ned jaha ok…men sa han ngt om talmudska friskolor…naturligtvis inte ‘sd’ är ett förrädarparti även om de inte bildades som ett sådant, söder är värre än en stooge, snart står han vid klagarmuren o fjäskar för sina överparasiter om han inte redan gjort den trippen

Sverigedemokraterna och även Afs saknar politisk vilja och är inte rätt väg för oss nationellt medvetna. Det finns bara ett enda parti att rösta på för oss vita nordbor som har tröttnat på dagens massinvandring och sionismens fulspel i form av sådant som EU, NATO och de slugas bankdiktatur. För ett fritt Norden. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

En intressant tanke? Kan en jude vara Hitler? grISrahell för ju en rasmedveten politik! Han kanske träffat rätt och hittat ondskan?

Putin har säkert tagit till sig mycket av Hitlers visdom och studerat Tredje Rikets militära strategier under andra världskriget, men någon ny Hitler kommer han naturligtvis aldrig att bli.

För de judedyrkande historielösa fårskallarna i SD är “Hitler” bara ett skällsord som de kastar ur sig när de vill märkas i mediebruset. Ska man likna Putin vid någon historisk despot så ligger Stalin närmare till hands, eftersom båda två hatade (hatar) nationalsocialismen övar allt annat.

Men medan Stalin, som bevisligen mördade minst 20-30 miljoner landsmän och andra i sina gulager, har blivit i det närmaste rumsren i lögnmedia så framställs Hitler som den största sinnessjuka psykopaten som vandrat på Jorden.

2 gillningar

Då som nu är det folk med näsa för affärer som hetsar fram krig.

2 gillningar

Konstigt parti SD - ingen solidaritet mot sina medlemmar om EXPO hittar något förflutet hos en stackars naiv medlem. Krypande inför judarna fast DE sparkar på dem och vill inte ha samröre med dem. Avsäger sig samarbete med en del nationella kända rörelser utanför Sverige - vet absolut inte hur de kan få medlemmar överhuvud taget. Måste vara nervöst och väldig otryggt - men i dessa psykologisk sjuka trender är det kanske inte så underligt. Skönt att vi kan stå med fötterna stadigt på vår klara ideologi .

1 gillning

Det kan inte finnas många fungerande hjärnceller hos SD´s ledarskap.

Bevisligen finns det ett antal nationalsocialistiska rörelser i Ukraina, bla Azovbataljonen. Den mer liberalt lagde Putin som hatar “nazister”, vill förgöra dessa rörelser.

På vilket sätt skulle den nazisthatande Putin kunna vara Hitler 2,0?

Märkligt att “nazister” förföljs och utesluts ur SD i Sverige, men ses av SD som hjältar i Ukraina.

1 gillning

Just det Andersson, Mycket märklig - men psykopater är sådana.

1 gillning