Biskopar förfäras över kyrkomötets Israel-kritik

Läs hela artikeln på Nordfront: Biskopar förfäras över kyrkomötets Israel-kritik

”Martin Luthers grova antisemitism en tung barlast” • ”Vi ska skämmas över vårt antisemitiska förflutna”.

Tord Oredson sa under sin tid som präst: "Det första mordet skedde av ett judisk-demokratisk beslut "Ge Barrabas fri " röstade den judiska pöbeln och Jesus spikades på korset. Inte undra på att den bibeltrogne Martin Luther var antisemit - helt följdriktig. Helt följdriktig är också att Tord och hela hans familj trädde ur den svekfulla s. k. svenska kyrkan som både anslöt sig till den PK omoraliska homosex lagen och normlösheten. med antinationella tendenser.

3 gillningar

He-he, här briljerar kroknäsorna, speciellt Bonnier, som av en slump råkar vara en av Sveriges rikaste privatpersoner, i fräckhet och offerkoffte-Oy Wey. Att juden Bonnier, liksom Hell(vet)e, “den obeskrivligt vackra” Klein, blivit kristna präster är ju ett hån utan like. Nytt världsrekord! Men hur skall de tackla det som står i bibeln att Jesus sa, att “de är söner av djävulen och mänsklighetens fiende”, bara för att nämna en del av allt Jesus sa om kroknäsorna?
De kristna som slickar kroknäsearslen har hamnat på samma låga nivå av levande organismer som mögel!
Nån som vet om Sören Dalevi är äkta kroknäsa, eller en köpt idiot?

1 gillning

De var mycket tydligare än så i sin mordiska läggning: “Korsfäst honom!”, ropade de när Pontius Pilatus frågade om Jesus öde.

1 gillning

Värt att undersöka! Han ser genuint otrevlig ut på wikipediasidan om honom, och det verkar som om han är mycket uppskattad av den judekontrollerade eliten, inte minst för sin pedagogiska verksamhet som helt säkert förtjänar kritisk granskning.

1 gillning

Ja, det är verkligen ett hån. Beträffande judiska utseenden har broder Nathanael gjort en intressant video om det: Brother Nathanael Channel - The Jewish Curse Revealed

1 gillning

Jajamenssan, Broder Natanael är en ypperlig källa inifrån fiendesidan och deras nätverk. Hans videor brukar avslöja kryptojudar dessutom.

De två sionistiska biskoparna uppmanar slutligen alla kristna att låta sig inspireras av den judiska försoningsdagen och ”de tio dagar av vördnad som ägnas inför den av eftertanke och reflektion”.

Vilket avancerat skitsnack! De försöker här låtsas som att “den judiska försoningsdagen”, som de så fräckt kallar firandet, skulle vara något gott och oskuldsfullt.

Det är tvärtom. Det är en ondskefull och rent djävulsk ritual.

Det korrekta namnet och översättningen är Yom HaKipurim och “Dag av renande”.

Judarna “sonar” givetvis aldrig några synder! Hela festiviteten går istället ut på att judarna ska SLIPPA sona sina brott och synder genom att det “renar sig”, vilket de gör genom att tvinga någon annan att ta på sig och sona judens begångna synder!

Vi tar det en gång till: Tvinga någon annan att ta på sig och sona judens begångna synder!

"the Jewish father of the family takes a piece of female fowl for each female family member, and a rooster for every male family member and says:
"Let this be my release, let this be my exchange, my substitute, which steps in my
place to be my propitiatory offering."

Judarna överför sina synder till en levande kyckling, därefter plågar och torterar de den levande fågeln som straff för de begångna synderna och avslutar med att döda fågeln.

Nu är de små judarna oskyldiga som små nyfödda lamm och nu kan de återigen synda, begå brott och skändligheter i ett helt år innan de på nytt låter någon annan plågas och dö för deras skull.

Ett trevligt folk, eller hur?

4 gillningar

Det är verkligen ett “mycket trevligt folk” om man frågar dem själva. En annan “trevlig företeelse” som de uppfunnit är “syndabock” eller “scapegoat” på engelska.

Svenska wikipedia:

Syndabocken är en symbol för utplånande av människors [judars, min anmärkning] synder. Genom en ritual fördes folkets [judarnas, min anmärkning] synder symboliskt över till ett djur som sedan antingen offrades eller drevs bort.

NMR´s demonstration 2017 var tänkt att gå genom centrala Göteborg och skulle passera på 200 meters avstånd, med stadsbebyggelse emellan, från den judiska synagogan där det samma dag firades Yom Kippur - men det gick inte för sig och hur demonstrationen slutade vet vi alla.

Tänk om den judiska församlingen istället hade “öppnat upp” och inviterat allmänheten till kycklingfirandet för att motverka “den ständigt ökande grundlösa antisemitismen”?

2 gillningar

Kycklingen är just denna “syndabock”!

Jag skrev inte detta tidigare för det var för avskyvärt för att de vanliga, enfaldiga Goyim som läser här ska kunna fatta och förstå hur vedervärdig denna ondskefulla ritual som två svenska biskopar hyllar verkligen är.

Men, den verkliga orsaken till att judarna använder sig av just en kyckling och inte en bock är det faktum att “kyckling” heter “geber” på det judiska språket hebreiska.

Men, och här kommer den verkliga orsaken, geber betyder samtidigt även människa!

Vad judarna egentligen gör i denna deras avskyvärt ondskefulla ritual, är att de plågar, torterar och mördar en människa! som ett blodsoffer till sin djävulsgud som kräver människoblod.

2 gillningar

Kycklingar är ju också billigare och lätthanterligare att köpa och “offra” än getter. På Brooklyn i New York finns det gatustånd där man kan köpa en nackad kyckling som efter ritualen “doneras till fattiga familjer” genom att slänga den på gatan, som renhållningen sen får ta hand om.

Build Bock Better som juden säger.

Svenska kyrkan och dess ledning har länge varit i ett stort behov av förnyelse, där det bibliska och tanken på att se om sitt eget hus först borde gälla. Det är saligt att giva sägs det, men det är mindre saligt för den som tvingas till det. Tänk om Bibelns syn i stället för statens på skattesystemet rådde, tänker på tiondet som det väl hette. Den som sätter sig ned och räknar skulle nog direkt inte ha något emot ett sådant skattesystem…

Som liten berättade släktingar ibland roliga historier. Kommer inte ihåg vem det var, men det är väl en sådan där klassiker som nog alla redan har hört i olika versioner Hur som helst gick den väl ungefär som så här. - Tror du på en Gud i himlen? Ja, men inte ett dugg på markpersonalen.

Många kyrkor är så sionistiskt styrda av de sluga så att det är helt otroligt. Bara hyckleri och ren förljugenhet från början till slut. Men det är inget nytt farsan berättade att han hade läst om en känd så kallad präst som direkt efter pensioneringen helt öppet erkände sig som lögnare. Genom att säga att han aldrig varit det minsta kristen. Farsan tyckte att då kunde väl skithögen hållit käft då också.

Det verkar som att många som väljer kyrkan som arbetsplats sällan har en tro på det som predikas. Naturligtvis finns det undantag, men präster som exempelvis följer skriftens ord om att endast en man och en kvinna kan gifta sig, får idag snart söka sig ett annat jobb. Men Bibeln talar väl om dessa tider och även om falska herdar. Man behöver tydligen inte söka länge efter falska herdar i Svenska kyrkan, det är tydligen bara att studera de som sitter allra högst upp i ledningen. Det är kanske precis som i dagens demokratiska politik att allt tycks ske sionistiskt för att blåsa den godtrogne.