Biden pungslår skattebetalarna för leverans av 95 000 afghaner

Läs hela artikeln på Nordfront: Biden pungslår skattebetalarna för leverans av 95 000 afghaner

65 000 har redan anlänt och 30 000 väntas • Samtliga bjuds in för “permanent bosättning”.

Det är inte bara i Sverige det är felaktigt styrande!

1 gillning

USA fortsätter alltså att glida ner i ett träsk med sionistisk mångkultur för att minska det vita folkets inflytande över sin egen vardag. Man kan utifrån tycka - borde inte det amerikanska folket förstå. Men som de sluga internationella vet så är det svårt för den som befinner sig inne i sin egna värld att se det hela utifrån. Det har väl sagts att det mest lömska ett folk kan utsättas för det är att bli utsatt för ett krig inifrån. De flesta nationella vet att det inte är det amerikanska folket som styr USA, precis som det inte är det svenska folket som styr här i vårt eget land. Det är sionistiska grupperingar som genom ett slugt upplägg gör allt vad de kan för att införa sin globalistiska tanke om en total världsmakt.

Det har visat sig att en stor del av dessa människor är kriminellt slödder som inte flyr den talibanska rättvisan utan flyr från ansvar och hederligt arbete, precis som majoriteten av de sk “flyktingar” som kommer till Sverige. Skäggiga män i övre medelåldern med tiotals “döttrar” och “fruar” i 10-13 årsåldern har av USA tagits emot som hjältar i “demokratiseringen” av Afghanistan. I själva verket är “döttrarna” och “fruarna” sexslavar som alla clintons och epsteins i JewSAs maktelit väntar på att få sätta klorna i och berika med HIV och syfilis.

1 gillning

Den beräknade livstidskostnaden 133 000 dollar är ju rena rean. Enligt både svenska och norska staten landar prislappen för utomeuropeiska parasiter i våra länder på minst 10 miljoner kronor/svartskalle. Sen tillkommer dessutom all “sveda och värk” som de berikar oss med, i form av dödligt våld och otrygghet.