Biden nominerar kommunist till myndighetschef

Läs hela artikeln på Nordfront: Biden nominerar kommunist till myndighetschef

Joe Biden vill utse Saule Omarova till myndighetschef • “Det kommer inte att finnas privata bankkonton”.

(((Helvetet))) på Jorden börjar utkristalliseras allt tydligare. Vad blir nästa steg? Att införa obligatoriska blodsriter i alla religiösa lokaler?

Kommunism är idioti eftersom kommunister är idioter. Biden är en marionett. Judiska banker (t.ex. Goldman Sachs, Rothschild’s banker) kommer inte att stängas, men befolkningen komner att plundras som i Ryssland under Trotski och Lenin.

Kommunism är prövad tidigare i bland annat Sovjet, där satt folket i små grå betonglådor och i bästa fall åt på någon gammal fruktkompott. Det fanns aldrig varor att köpa, hyllorna i butikerna gapade tomma. Samtidigt som de självutnämnda högdjuren importerade det bästa och käkade svart kaviar och drack den finaste champagnen. Folket fick vänta i tjugo år på att kunna köpa en bil som var en Trabant eller en Waz Lada medans de fina åkte senaste limousin. Det gick bra då folket inte visste så mycket om omvärlden. Styrande som tror att att sionismen och judisk makt ska kunna skapa ett Sovjet i repris eller kanske ännu hellre en överstat. De kommer nog att få se att det inte hjälper dem ett dugg att tro sig vara gudomligt utvalda när folk världen över till slut har fått nog av elitens sluga översitteri.

Judendom, helt enkelt. De andra folkens egendomar ska tillfalla judarna. Goyim blir förvillad av alla begrepp och etiketter, tror sig se olika strömningar och intressen i alla de omstörtningar och skapelser som tittat fram under historiens gång, men det handlar om samma judiska intressen.