Biden: "Matbrist är priset Europa får betala"

Läs hela artikeln på Nordfront: Biden: ”Matbrist är priset Europa får betala”

Kommer även drabba USA, enligt Biden • Påstår ändå att USA ska öka export av mat till Europa.

Hoppsan! Då är det verkligen allvar när de högsta politikerna börjar tala öppet om saken. :rofl:

Deras gift producerade mat, kan dom äta själva! Förbjud Monsanto produkter.

Sionismens Agenda 2030 tuffar vidare som ett tåg mot nya nedbrytande mål om att ingen ska äga något, att det ska vara omöjligt att bygga upp ett ekonomiskt oberoende för sig själv och sin familj. Kommunismens eviga onda dröm. Högst upp ska de sluga sitta med näsan i vädret och diktera allt, och då endast med de sinas välfärd i åtanke. För de underlydande ska allt återställas bakåt så att varje ny generation börjar på noll, medan de slugas makt växer okontrollerat. Skapad matbrist, krig blodförgiftning och avfolkning är bara några av de slugas verktyg för att öka det så kallade utvalda släktets makt. Det är dags att var och en gör sitt bästa för att motsätta sig diktaturen. Det bästa är att vita tänker själv och väljer en ny politik för en ny tid, stöd - Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

US-amerikaner är amerikaner, bastarder, inte europäer. De är sig sjålv närmast, de är imperialister, de är inte européernas vänner.

Matbrist blir KFC eller Bill Gates proteinbars innehållande kålmask, mjölmask som kanske har livnärt sig på GMO. Här kommer en lista på maskuppfödare. Vilka äger skiten?

nr1,man ska ha j…gt klart för sig att piden är en f…ng vidrig pedo, censurerad runt sina disgustng treats via en lika unken ‘press’ . Rubbet som kommer fr det hållet är bara murket och ingenting. När man vet det (vilket 280% här vet), så är 2nästa fråga: hur löser man det…