Biden: "Godtar inte att en fjärdedel av folket är ovaccinerad"

Läs hela artikeln på Nordfront: Biden: "Godtar inte att en fjärdedel av folket är ovaccinerad"

Ställer högre krav än federala hälsomyndigheter • Uppmanar företag till repression mot ovaccinerade.

Broder Nathanael har nyligen gjort en sevärd video om Joe Biden och vaccinationsvansinnet: Brother Nathanael Channel - Slimy Joe Biden

1 gillning

Sionismen härjar fritt med Corona-diktatur i världen, där ofta klent begåvade hantlangare som politiker och presidenter likt USA:s styr som om det endast var sågspån i skallen. Det måste nog klinga rätt falskt i många vita amerikaners öron när historiska orden ”the land of the free” sjunges i USA:s nationalsång. Om de styrande är så sinnessjuka att de diktatoriskt vill förgifta hela befolkningen med experiment-vaccin så är nog ett nytt inbördeskrig inte så långt borta. När det väl sker kan man nog tala om en verklig förintelse. Den tidigare alltid så sluge internationelle lär inte ha mycket att sätta emot när sionismens förtryckande bankvälde väl har fallit.

1 gillning

När man kollar runt på nätet finns det så mycket mer eller mindre relevant information om de så kallade Covid-19 vaccinerna. Något som förvånar många är att sionismen som väl borde värna om det utvalda folket, far fram lika brutalt mot befolkningen i det så kallade utvalda folkets land Israel. När man är nationell tror okunniga att man generellt hatar enskilda judar vilket inte alls är korrekt. Det är mer när detta folks ledare tydligt arbetar för att trycka ned oss vita som det inte fungerar alls. Då kickar den medfödda självbevarelsedriften in, vilket är naturligt hos vilket folk och ras som helst. Kanske har de flesta redan sett aktuell dokumentär från Israel där befolkningen drabbats svårt av ohyggliga biverkningar precis som så många över hela världen, men detta tystas ned av den lilla grupp av sluga sionister som ondsint och girigt alltid tycks ställa till med problem för alla andra. Regeringen i Sverige vill börja att köra in giftsprutan även i landets barn, därför följer en länk till dokumentären som har chockat världen: The testimonies project - the movie - 295,390 views (rumble.com)

1 gillning

“The antihuman Jew will also destroy other Jews who are less destructive and evil than he is if they get in his way.” Bobby Fischer (1943-2008), schackvärldsmästare 1972-1975.

1 gillning

Har en känsla av att bevisen för alla “utrotningar”, som senare har reviderats officiellt vad gäller antalet individer, håller på att falna. Nu kanske man tar chansen igen att på riktigt få sina 6 milj brännoffer genom vaccinationshysterin. Allt för Messias återkomst. Samtidigt fortsätter globaliseringens och sionismens toppskikt med sin plan att minska jordens befolkning. FN:s agenda 2030 samt WEF (World Economic Forum) med Claus Schwab i spetsen tar tillfället i akt (Covid hysterin) att genomföra planen på “En Världsregering” genom “the Great Reset” Detta är verklighet gott folk! Tyvärr är det här alldeles för mycket att smälta för den godtrogne, som aldrig i sin vildaste fantasi kan drömma om något så ohyggligt kan genomföras av “medmänniskor”.

Det ligger nog en hel del i vad tidiga 70-talets världsmästare i schack sade om judens mentalitet. Sionismen är utan tvekan listigare än någon först kan ana, allt tycks handla om att med sluga drag spela bort oss vita och få oss att förlora allt. Det är svårt att först ta till sig detta och något som man aldrig sedan får glömma för annars blir man snart offer för de sluga. Zions vises protokoll berättar tydligt att även judar kan användas så som spelpjäser för att uppnå målet om en total evig världslig sionistisk dominans. Granskar man dagens hårda coronadiktatur och att även Israel drabbats, så är det trots allt kanske bara slug beräkning att offra några av de så kallade utvalda för att flytta fokus och vinna medkänsla i denna baksluga sionistiska bluff. Man måste då oundvikligen inse varför världen genom århundraden har betett sig så nyckfullt och komma till den klara insikten om att endast nationalsocialismen kan rädda världen och det vita folket från sionismens sluga fulspel. Här följer en länk till en skrift alla nog borde ladda hem och läsa, Sions vises protokoll:
Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)
Folkgemenskap!

Det är mycket ondska genom tiderna som har genomförts i religioner och gudars namn, så varför skulle judars tro och övertygelse vara ett undantag på den här punkten…

2 gillningar

coronavirus är ett anagram på engelska ordet för köttätare. carnivorous.

jag tror mer på att Djävulen har sitt finger med i detta, än att politiker och de högsta “hälsoauktoriteterna” i världen vill oss väl. snarare tvärtom. fienden har bevisat sig ha kunnat trolla med folk länge nu. ta bara det faktum att vi har massa perversa som marcherar våra gator med en förbannad flagga precis som om de hade tagit över landet. medans det största massmord pågår. dessa satans aborter. såg senast på instagram, sozzarna o löfven snackade om rätten att mörda de små - inne i livmodern där vi inte kan höra deras skrik (för tillfället, i evigheten är en annan sak) - men det finns ingen rätt att mörda. ABORT ÄR MORD!