Bertil Malmberg dömd för "hets mot folkgrupp"

Läs hela artikeln på Nordfront: Bertil Malmberg dömd för "hets mot folkgrupp"

Kritiserade invandringspolitiken • Får böta 24 000 kronor efter att ha nämnt intelligensskillnader.

Säkert har man redan öppnat ett uteslutningsärende. Jävla skitparti.

Vad ska man göra med vårat rättsystem? Jag blir så trött på det.

1 gillning

I linje med den här domen bör svenska myndigheter dömas för HMF eftersom de ständigt propagerar för att skapa “enkla jobb” och tom sänkt momsen på cykelreparationer i “utsatta områden” för att få pigmentinvandrarna i arbete.

I mina ögon är den enda rimliga tolkningen att myndigheterna vill peka ut dessa grupper, exotiska pigmentinvandrare i detta fall, som varandes ”mindre värda”.

Jag befinner mig i ett chocktillstånd - skulle inte en nyanländ pigmentanalfabet kunna få jobb på en svensk gynekologmottagning direkt efter anländandet, utan tvingas jobba halvsvart med att byta cykeldäck på obestämd tid!!!

1 gillning

under falska kunga familjen och kommunismens styre börjar det simpelt böter och när folk inte bryr sig om böter kommer falska kunga familjen och kommunistiska diktaturen döma en till döden,men under etniskt svenskt vikinga styre skulle det aldrig hända, jag skulle aldrig döma till böter eller döden för att man tycker en sak

De styrande sionisterna fortsätter sin förtryckarpolitik och bötfäller regimkritiker på löpande band. Men detta är bara bra, för varje godtycklig åsiktsdom så inser allt fler vita de styrandes hyckleri. Makthavarna säger med sina HMF-domar rakt ut: Håll käft du dumme vite svensk och kryp för dina nya herrar från främmande land. För den som har tröttnat på att vara en nedtryckt gäst i eget land så finns det bara en väg till frihet från åsiktsförtryck och samhällsförfall. SD har alltmer visat att de endast är ett lydigt redskap i de sluga sionisternas händer. Det finns bara en opposition mot förtryck av etniska svenskar. Information om ny politik: Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

jag är inte rädd för att säga svartskallar eller blattar och under 15 års tid har jag aldrig fått problem för att kalla en neger för neger eller svar skalle för svart skalle vare sig dom vart poliser eller ej…jag har aldrig ljugit för någon och kommer inte göra det för er heller och säger jag att vi vikingar kan ta tillbaka makten då menar jag det

Hej tors_son, det är alltid kul att se nya på forumet. Känner igen allt det där, nu j-vlar ska här förändras, inte en enda fattar ett smack. Bara snack och ingen verkstad. Du skriver på din sida:

”jag ser hellre att folk följer mig än nordfront för nordfront har ju dragit med sig en massa folk men dom har inte tagit över så mycket som en byhåla så varför följa dom??jag vill rädda mer än så ”

Självklart vill alla vita som är medvetna om sin nordiska härkomst göra skillnad. Vikingagener och den styrka de besitter är sådant som skrämmer judiska makthavare. Men det går inte att rädda det vita folket genom total splittring. Den nationella rörelsen har en stark önskan om total förändring. Men det går inte att alla vandrar omkring som en enmansarme’ om man vill förändra samhället.

Nationalsocialismen är den rörelse som skrämmer den lilla utvalda grupp ekonomiskt starka som egentligen är de som styr och ställer. Demokrati är bara ett skådespel idag. Partierna har olika namn och sägs vilja förändra landet åt olika håll. Men när det gäller den viktigaste frågan av dem alla, framtiden för nordisk ras och det etniskt vita svenska folket. Ja, då är de eniga och vill ha fortsatt hög invandring av mörka män.

De som styr är inte de vitas vän, det är bevisat då styrande inom EU även har sagt att det finns för många vita. Mångkulturen skapades av judiska hantlangare och journalister på 1960-talet. Politik är mycket trist och abstrakt. Många gånger skulle det kännas bättre för stunden att få slå någon skitpolitiker på käften. Men det skulle inte förändra någonting alls till det bättre.

För det är inte så man skapar ett tryggt samhälle. För vad man än tror är många politiker hjärntvättade och i grunden programmerade till att tänka sådant som de egentligen inte står för. Erfarenhet skapar en helt annan syn på tillvaron. Det är därför viktigt att inte rikta sin kraft och energi åt fel håll. Nordiska motståndsrörelsen är så mycket mer än klistermärken och en demonstration då och då. Det byggs upp strukturer som inte ens den slugaste har insyn i.

Kampen mot dårskap och samhällsförfall handlar om insikt att det endast är genom de mångas gemensamma ansträngning som det går att förändra landet till det bättre. Blev kanske mycket snack men ord har en makt att förändra tanken. Det är många i landet som behöver paus från sionismens indoktrinering. En vecka med endast alternativ medias syn på verkligheten skulle få många vakna.

Man får aldrig som vit sänka sig till den låga själlösa nivå som motståndare till nationell känsla vill måla ut nationella sympatisörer att vara som. Man hånar inte andra raser, för de är alla som vi en del av naturen, men det att de har hämtats hit av sionistiska krafters slughet är inte rätt. Det är en del i agendan om folkutbyte för att utrota den vita rasen en gång för alla.

Det finns mycket att upptäcka på Nordiska motståndsrörelsen, man behöver inte alltid uppfinna hjulet, gång på gång. För den som vill veta det grundläggande om nordisk nationalsocialism varför inte besöka sidan ifråga där det mest grundläggande i radioformat/podd avhandlas. Här en länk: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

@Armafrei Jimmie Åkersork är en shabboz goy som inget hellre vill än att tjäna sina judiska herrar och gå i deras bögparader. En röst på SD är en röst på ens egen förintelse - och här pratar vi VERKLIG förintelse, inte en (((religiös))) skröna.

Sverigedemokraterna med dess ”svärmorsdröm” Jimmie har väl för längesedan bevisat sin hållning politiskt. Han har väl sagt ungefär som så tidigare, att det inte spelar någon roll vem det är som styr, bara det blir bra eller något sånt. Total sinnessjuk liberalism alltså. Känner ibland att det är som att stå och skrika i ett ljudisolerat rum, ingen hör ett smack. Det finns så mycket att säga och nätet har helt spelat ut sin roll det en gång hade. Det är nog dags att gå ut och knacka dörr. Sätta sig ned med enskilda vita och snacka politik, en till en och som religiösa förkunnare förr som då marknadsförde ett budskap om sina tankar. Som nationell är man ofta andlig men sällan låst sig till ett system. Naturen, ras och överlevnad kommer först. Nordiska motståndsrörelsen är mycket mer än bara politik. Kolla in mer och skapa en egen uppfattning. Kategori: Artiklar om ideologi & politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Svenskt rättsväsende hör inte längre hemma i en upplyst demokrati och verkligheten när man beivrar fakta, vilket även drabbade KD-kedaren när hon påtalade ett sakförhållande. Politikerna håller genom allt sinnrikare inkvisitionslagar på att täppa till truten på sig själva och någon form av räddningsaktion brådskar.