Barn kastades från lägenhet

Läs hela artikeln på Nordfront: Barn kastades från lägenhet

Pojke dog, flicka vårdas • Knivskars och föll från femte våningen.

Svenska mästerskapen i balkong flygning, deltagarna motiverade av föräldrarna. Säkert inga kulturberikare och kärringen sa nog inte att hon ville skiljas.

1 gillning

“Nämen, Åke! Inte har du kastat ner barnen från balkongen igen?!”

1 gillning

Undrar ifall det var en utböling som utförde dådet. Att det inte funnits misstankar om psykisk störning eller udda beteendemönster ger människor en bild av hur raseringen av vårt Norden och att utrotningen fortsatt pågår.

1 gillning

Hederskultur…vill du lämna mig å ta mina barn. Då dödar jag de hellre än att låta dig å barnen leva med en annan man. Psykiskt sjuk my ass.

Det finns många sätt att se på sin tillvaro och att bedriva sitt leverne på. För en människa med ett smalt spektra rent logiskt när det gäller tankar om vad som är normalt så är handgripligheter nära. Detta kan då lätt bli till ett primitivt språk som medvetna kan ha svårt att förstå. Livet i sig är hos högre medvetande något heligt oavsett ras eller religion om man vill ta in sådana starka ord i bilden. Som vit människa vet nog de flesta hur det är att vara liten och hur det är att vara ett barn alltså. Respekt för barnens rätt är självklart hos oss nationella om nu någon har missat detta faktum.

Här kan man undra varför självklara ord figurerar i en text, när alla känner till detta. Men galenskap och glömska i ett hatfyllt och kanske drogat dåraktigt tillstånd får aldrig på något sätt riskera att dra kamp och kanske motståndsrörelsens rykte i smutsen. Kan här utan tvekan säga att det sällan eller mer exakt aldrig har förekommit att vita barn har kastats ned från någon balkong i syfte att skada. Det känns märkligt att skriva detta udda inlägg, men tror att det bör poängteras att man som vit människa, nordbo, svensk och sympatisör till den nationella rörelsen har ett rätt så stort ansvar.

Det spelar ingen roll om man är ansluten som officiell medlem eller så, allt man gör ska vara helt i samklang med en god vit nordisk tradition, nationalsocialism är känslan och tanken om man så vill. När man så hör om vad invandrare gör, ska man inte flina, mysa eller hånfullt kommentera sådant. Sanningen är att det största är kärleken till sitt eget folk och det finns ingen anledning att göra sig lustig över rasfrämlingars problem skapade av sionismens sluga hantlangare. Kampen är för oss nordbor större än att tänka på mångkulturen som sådan, så besök - Nordiska motståndsrörelsen.
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Chimpanser brukar döda andras ungar, Bonobo (dvärg chimpans) är sådana sex dårar att forskarna har svårt att forska på dom. Dom sätter på allt hela tiden.
Dom här från Senegal är väl någonstans där i likhet.

1 gillning

Undrar hur mycket bonobono-dna det finns i senegaleserna? Dom kanske rent av är apmutanter bokstavligt talat? Dom sätter på allt hela tiden säger du. Kanske där vi har förklaringen.

2 gillningar

Läste just i går att i Nigeria kastas barn ut för att byborna och föräldrarna får sig för att de är “häxbarn” En dansk välgörenhetsgrupp har räddat 40 st. från att dö i tortyr och hungersnöd. - vad är det för folk, Nej, INTE folk utan tvåbenta människoliknande varelser, Black Lives Mater devisen skall pådyvlas oss, hur vore det om de började hos dem själva? Det märks ju tydligt att de vill med denna slogan förgöra oss framgångsrika, utvecklade VITA på grund av deras oförmåga att överhuvudtaget kunna ge oss mer än elände.

1 gillning

Det enda som är ofattbart är att dumsvensken fortfarande inte har fattat att gruppvåldtäkter, avrättningar på öppen gata, bilbränder, bombningar, kast med barn från balkong mm mm mm är det nya normala i Sverige.

1 gillning

Kan ha varit någon påtänd berikare som trodde att barnen var besatta av onda andar och inte hade råd att anlita en shaman för att driva ut andarna. Fanns flera fall i Borås för några år sen. I Afrika kan man anlita en medicinman som löser problemet för några hundra dollar.