Bara en av fem invandrarläkare klarar svenska kunskapsprovet

Läs hela artikeln på Nordfront: Bara en av fem invandrarläkare klarar svenska kunskapsprovet

Invandrare har inte tillräckliga medicinska kunskaper • Nu rycker staten in med miljontals skattekronor.

Ett ickeproblem!

Invandrarläkarna kan kommunicera mha bongotrummor, pinnar som läggs i magiska mönster, örfilar i kombination med höga skrik för att driva ut de onda andarna eller genom att skvätta tuppblod på patienterna och sen låta en påtänd shaman ställa diagnosen. Den enda läkarlegitimationen de behöver är ett avhugget finger eller stortå från en afrikansk albino.

Att svenskar ska vara så gnälliga hela tiden.

4 gillningar

Språkkunskaperna och även läsförståelsen inom läkarkåren har i takt med massinvandringen sjunkit som en sten. Det är många gånger man drabbas av att få någon inhjälpt utomnordisk läkare som sitter och bräker på någon slags knackig förortssvenska. Frustrationen över detta kan då bli stor då det ibland inte ens hjälper att ha med sig ett lättläst maskinskrivet brev och ofta få höra att texten inte går att läsa. Sjukvården och läkarkåren börjar ofta tyvärr te sig allt mer som ett enda dåligt skämt.

2 gillningar

Ja strössla pengar på problemet så löser det sig säkert, precis som med allt annat

2 gillningar

För några år sedan visade ju SVT- UG hur man kunde skriva in sig på ett universitet i Rumänien och studera via postorder så att säga.
En man arbetade som sjuksköterska på ett svensk sjukhus efter postorderstudier…Han arbetade tidigare på en hönsfarm.
En “läkare " var egentligen ett sjukvårdsbiträde från Bagdad .
“Läkaren” fick visst sluta - men hönsskötaren fick jobba kvar …” han har lärt "sig sa chefen.

2 gillningar

Ps…dom Rumänska myndigheterna stoppade det privata " universitetet" när det uppdagades hur det gick till Ds

I Sverige har vi så mycket folk, av utländska läkarnas ras. Låt utländska läkarna för en billig penning hjälpa sin ras. Då slipper vi dom!

2 gillningar

För det första, hur föreställer man sig att sjukvårdssystemet ska klara en befolkningsökning på ca 100.000 personer årligen av mestadels utomeuropeiskt ursprung, så har det sett ut i drygt två decennier, lägg därtill att dessa generellt sett belastar sjukvården i betydligt större omfattning än medelsvensson.
Resurser i form av lokaler och personal räcker inte till när man knökar in drygt två miljoner fler än vad sjukvården för närvarande har kapacitet för.
Det är det här problemet som man desperat försöker lösa genom att raskt legitimera
voodooläkare, det tråkiga är att svenskarna ofrivilligt också tvingas på deras läkekonst.
Det här kunde vem som helst räknat ut att det skulle skära sig, en genomsnittligt lägre intelligens, en väsensskild kultur och ett språk så långt ifrån vår språkfamilj det går att komma samt tusentals år av åtskild evolution går inte att överbrygga med en kurs!!!
Det kanske är dags att villkora utbildningen för svenska läkare av SVENSKT URSPRUNG på samma sätt som när det gäller utbildningen av stridsflygare nämligen tjänstgöringsplikt i Sverige under ett antal år så att de inte ges möjligheten att försvinna iväg hursomhelst till länder som betalar mer och lämna notan för utbildningen till skattebetalarna. Detta måste kompletteras med ett seriöst återvandringsprojekt, då kommer svenskarna få tillgång till de kompetenta läkare som de betalat för.

1 gillning

jag ger alla rådet, vill du överleva och eller mildra smärtan, acceptera bara vita läkare.

1 gillning

Det är till största delen Filippa och Fredrik Reinfelds fel att det ser ut som det gör i den svenska sjukvården. De sålde ut den svenska sjukvården och nu är det den heliga MARKNADEN som bestämmer.

En “läkare” från något u-land med en handskriven examen som ingen kan tyda går före en svensk gediget utbildad läkare, eftersom den är billigare lönemässigt, medan den svenska läkaren flyttar till Norge eller Tyskland där han/hon får en rejäl lön och helt andra arbetsförhållanden än på svenska kaossjukhus.

I början av pandemin fick MARKNADEN bekänna färg. Det saknades i princip allting; från ansiktsmasker till intensivvårdsplatser till sjukvårdspersonal. Då trädde MARKNADEN in och satte in sjuksystrar via bemanningsföretag till en kostnad av 150-200 tusen kronor i månaden/ sjuksyster.

I (((lögnmedia))) beskrevs situationen som att sjukvården gick på knäna pga alla covidsjuka som fyllde upp sjukhusen, men sanningen är att den svenska sjukvården är bland de mest underbemannade i världen. Ett land som Kuba som klassats som u-land sen 1960-talet har en bättre sjukvård än Sverige. Eller om man ska hålla sig till närområdet så har samtliga EU-länder bättre kapacitet än Sverige.

Dessa s k läkare, från t ex forna öststatetna m fl där det är lätt att muta till sig ett falskt diplom, brukar avslöja sig om man ställer en tillräckligt avancerad fråga. Då skruvar dom på sig och sluddrar något ovidkommande eller remitterar patienten vidare.

Alternativt att inte begå misstaget att bli sjuk och i behov av vård

Alternativ för Sverige ordnade en liten demonstration för några dagar sedan i Göteborg som nog avser även importerade läkare och “läkare”: Banderollaktion vid muslimsk demonstration i Göteborg - YouTube

Läkare från de forna öststaterna är högkvalificerade och ska inte jämställas med MENA-“läkare” vars “högskoleutbildning” består av koranstudier efter den obligatoriska grundskolan som består av tre årskurser.

Läs Vanhanens och Flynns info “IQ and the wealth of Nations” Det är förenat med livsfara att anlita en inkompetent “läkare” som kanske köpt sin legitimation.