Banbrytande studie har hittat orsaken till vänsterextremism

Läs hela artikeln på Nordfront: Banbrytande studie har hittat orsaken till vänsterextremism

“Grandios narcissism och psykopati” ligger bakom • Används för att känna spänning och “moralisk överhöghet”.

Alla störningar brukar väl sammanfattas i ett ord? Vänsterbliven!

När man får slå sönder och misshandla folk med maktens goda samtycke så kan det inte bli mycket annat än samhällets avskräden som samlas.

Dessa vänsterblivna fåntrattar är då ett släkte för sig, det kan man då verkligen säga utan tvekan. Detta usla pack har då verkligen huvudet endast för att sätt mössan på. Lyssnade häromdagen på en låt av Eddie Meduza, den okrönte raggarbuskisens konung som gjorde en hel del tänkvärda låtar långt bortom endast könsrelaterade vulgära alster om man så säger. När man hart hört hans händiga och rätt svängiga låt med titeln Slagsmål Boogie: Eddie meduza- Slagsmål Boogie - YouTube Då är det inte utan att man nästan för sin inre syn kan se hur ett gäng mindre begåvade antivita vänsterextremister står och fäktar för något världsfrånvänt ideal som de väl inte fattar ett smack om. För de syns för det mesta vara så totalt intelligensbefriade och inkokta i skallen att man ofta har svårt att tro att det är sant.

Finns bara ett botemedel och det är kärlek a la Manhattan Transfer: Chansoooon D’amooooouuuur! Ratatata!

1 gillning

Detta var en kul och tänkvärd tanke att vänsterextremisterna med sin unika stil och sätt för att visa upp sin speciella sorts människokärlek, kanske som du säger behöver en värmande kärlekssång att gå och nynna på istället för att bara syssla med det som de väl alltför ofta tycks ha som sin hobby.

Så därför länkas det nu även till en lite mer varm och omtänksamt finstämd låt av Eddie Meduza som heter, Jag älskar dig: Jag älskar dig - YouTube Nu smälter nog de vänsterblivnas hjärtan så som smör i solsken och som genom ett trollslag så blir de säkert genast som vanligt vettigt folk…

1 gillning