Även invandrare tröttnar på AFA:iter

Läs hela artikeln på Nordfront: Även invandrare tröttnar på AFA:iter

En arab filmar när han ledsnat på en AFA:it som hängt upp den danska flaggan med texten “Fuck Danmark” • Mannen konfronterar AFA:iten i hans hem där han sparkar honom och frågar varför han bär kjol.

Tänk så det kan gå - de slugas arme’ av tanklösa vänsterblivna som hyllar massinvandring utan att veta ett smack om vilka värderingar många av invällarna har. Ett är då säkert och det är att sionisternas agenda inte är högst på dagordningen hos många av dessa.

Jag trodde Danmark befriades 1945…Men jag har fel, landet tillhör Rothschild’s kolonier.

1 gillning

Danmark befriades INTE 1945 - det OCKUPERADES 1945 efter att Tyskland förlorade kriget i ett hopplöst tvåfrontskrig mot två av världens slagkraftigaste arméer som använde terror och folkmord mot den tyska civilbefolkningen som vapen; det bolsjeviskiska Sovjetunionens och det sionistiska USA´s - samma sida av (((myntet))) med två olika namn.

Något som de självgoda danskarna inte gärna vill tala om är att Danmark aldrig upplevt en sån högkonjunktur som under den tyska ockupationen, eller befrielsen, beroende på hur man ser på saken. Industrin i Danmark gick på högvarv och Hitlertyskland betalade punktligt fakturorna med reda pengar och inte med luftpengar vars värde fastställs på judiska börser i New York, som numera är standard.

Men som du säger; landet är en Råttskitkoloni, om än något bättre lyckat än Råttskitkolonin Sverige.

För övrigt är det väldigt tröttsamt med alla dessa “färgglada” blattar som ständigt får föra våra vita råttskitsslavars talan.