August Strindberg – antisemit men inte judehatare

Läs hela artikeln på Nordfront: August Strindberg – antisemit men inte judehatare

Vad tyckte Strindberg om judarna? • Marcus Hansson har läst Jan Myrdals biografi ”Johan August Strindberg”.

1 gillning

Intressant läsning! :grinning:

När dagens utvalda lär känna August Strindbergs ord om judar dalar säkert hans popularitet något. För sionismens styre har väl alltid verkat för en enda sak och det är för sitt eget bästa och i viss mån även det utvalda folkets. Då främst för de rasmässigt godkända och helt “rättrogna” som uttalat är ett med sionismens tanke om ett totalt världsherravälde. Det man ofta kan se om man tar en titt i historieboken är hur judar alltid tycks ha arbetat tillsammans när så har krävts för att uppnå delmål i processen fram mot sionismens tanke om makten över icke-judar. Tillvägagångssätt har alltid varit detsamma, liksom trenden ännu i dessa tider. För judar som folkgrupp, tycks det när det verkligen gäller att de endast agerar för sionism, de kämpar inte för ett specifikt land då de tycks tro sig äga hela världen på grund av föreställningen om att den skulle vara dem en gåva från “Gud” som de även har skrivit en bok om som de håller helig. Det tycks hos dem i grunden bara finnas ett mål och det är att krossa andra nationer och helst genom rasblandning försvaga andra folk och radera den vita rasen. Som alltid finns undantag som bekräftar regeln, så det måste påpekas att inte alla judar är av samma slag.

Men granskar man världens maktcentra, så är det inte ovanligt med stor judisk närvaro. Det främsta vapnet mot totalt sionistiskt förtryck är att alla tänkande får upp ögonen för verkligheten och inte går omkring i den tanklösa dimman som de sluga styrande lyckats konstruera genom en ständig hjärntvätt och programmering genom sionismens liberal-demokratiska sluga flum-skola och underhållning genom olika slags dekadent musik, nonsenslitteratur och Hollywoods propagandafilmer. Det är egentligen bara en stark egen religiös övertygelse eller hängivenhet till en allomfattande världsåskådning som i realiteten kan kan bemöta och konkurrera med en annan religion. För när det gäller sann övertygelse kan en verkligt troende gå rakt igenom eld, minfält och kulregn för sin levande övertygelse. Sionismens till synes utstakade väg kan man läsa om i 1890-talets omtalade skrift, Sions vises protokoll. Här följer en länk till denna för nytillkomna intresserade läsare: Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se)

Den klassiska skönlitteraturen som böcker med Strindberg kan säkert ha sina poänger. Men den som vill veta varför dagens samhälle ser ut som det gör måste ibland ta sig tid att läsa lite mer rent historiska böcker. En hel del äldre böcker som inte är helt anfäktade med de slugas allra senaste politiska pekpinnar hittar man på bibliotek, antikvariat eller kanske någon secondhand-butik. För nationella så är numera Greenpilled.com även en källa till mycket intressant läsning och annat. För det är ju fler än nationalsocialismens förgrundsgestalt Adolf Hitler som har skrivit intressant politisk litteratur. Det är väl för övrigt sagt att kunskap är en lätt börda att bära och visst kan det väl vara så när det gäller kunskap från tidigare generationers författare som gått före och sett sådant som ständigt tycks upprepa sig. När det gäller dagens politik behöver många nog lära sig mer för att förstå bakgrunden till verkligheten.
Folkgemenskap!

1 gillning

Den som ännu inte är antisemit har en lång väg att gå, eller kanske är vägen inte så lång? Sverige är ett land helt i klorna på en (((utvald maffia))). Läs en Expressen, DN eller GP med öppna ögon i ett halvår och jämför med verkligheten så vaknar du eller fortsätter vara helt dum i huvudet tills du dör en patetisk död som en NPC, flyktingkramare eller ett könsdysforiskt vrak.

Nationell socialism är den enda sanna oppositionen mot ett totalitärt sionistiskt förtryck.
Ett stöd för den Nordiska motståndsrörelsen är i sin enkelhet en ren käftsmäll på etablissemanget. Den som frivilligt betalar för och utsätter sig för att läsa sionistisk lögnmedia fylld med antivit och antinationellt förakt i ett halvår. En sådan person är i bästa fall helt okunnig om verkligheten, eller så handlar det kanske om någon mental störning eller ett hat mot sitt eget folk om personen är en vit utrotningshotad nordbo. Det är vad man spontant kan känna. Bara att nämna namnet på de största dags eller kvällstidningarna som ofta ägs av samma junta får en att nästan kräkas. Sådana tidningar duger inte ens till dasspapper. Lokaltidningar med liberal-demokratisk bakgrund följer samma slags mönster och sprider bara samma dynga och är värda förakt de med, vilket alla nationella redan vet. Däremot kan man sprida nationella informationsblad genom att lägga sådana i dessa publikationer på bibliotek, caféer, väntrum och liknande för att informera de helt okunniga om verkligheten. Spontant kan man med bara en enkel printer skriva ut exempelvis följande flygblad och dela ut:
Utskrivningsbar (DIY) propaganda (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Tackar för den läsningen, älskar att läsa skvaller om vår Strindberg.

Jag kanske bara inbillar mej detta men var det inte så också att Strindberg blev nekad att vara med på de nya sedlarna just på grund av att han var “antisemit”?

Intressant, det med Strindberg på svenska sedlar! Valde man som motpol Ingmar Bergman istället?

“Maa jeg spørge, i hvormange Led kjender Du Dine Forfœdre; hvis Din Bedstefader var fransk eller arabisk eller kinesisk, er Du da ikke svensk?”

Judarna antar ofta att alla andra är lika uppblandade och rotlösa som de själva är. Deras kaotiska och destruktiva sida visar sig hela tiden.

1 gillning

Jag tror att det också var på grund av att han var en så kallat “kvinnohatare”.
Jag kanske bara inbillar mej allt detta men jag tycker mej minnas att just detta har nämnts i förbifarten när vi skulle byta sedlar.

1 gillning

OK, ja, det handlar ju om en annan grupp makthavare som inte får ifrågasättas, så det låter inte alls som inbillning från din sida.