Att börja dagen med självförebråelser!

Att börja dagen med självförebråelser!

Enligt legenden började Pythagoréerna dagen med självförebråelser! I skolan i Krotona på Sicilien. Varför gjorde de det? Jag ska försöka ge en förklaring! Vi vet att det finns något vi kallar Ande, vi vet också att det finns något som kallas Personlighet, samt något som kallas Materia! Personlighet är ett mellanting mellan Ande och Materia! Vår uppgift här på jorden kan vara flera. Men en är att ta det Andliga och befrukta Personlighet och Materien med det, så att de på något sätt blir ”förhöjda”.

Vikten av självförebråelser och ett starkt överjag, det starka samvetet, -är att inte ”försonas” med vår egen dålighet! När vi känner samvetets sting, när vi självförebrår oss, kliver Anden ned i Personligheten och Materien och så att säga, förhöjer dessa till en värld där etik och moral är mer påtagligt, där den etiska vägen (balansen mellan fel-rätt-fel) är mer knivskarp! Där orsak-verkan är mer tydlig och där insikten om Livslagarna blir mer klar. Till en mer Gudomlig nivå!

Det är det som är samvetets funktion. Och det är det som är så viktigt! Vi kan försök hålla oss där så länge vi kan.

Pga. av Materiens och omgivningens tryck kan vi dock slås ur, och falla ned till en nivå där dessa sanningar inte är så klara.

Det är därför ånger (repentence), är så viktigt! När vi har ”förstått det”, vad vi gjorde för fel! Återstår resolutionen att inte göra om det. Samt att sedan gottgöra det onda vi gjort!

På den stora frågan, -Duger jag som människa? Är svaret -Ja, du duger för att du försöker att bli bättre!

Målet är att bli Gudar! Uppnå Femte naturriket! Bli Essential-jag. Ödesslagen säger att det är så som skall ske. Oavsett hur lång tid det tar!

Det går att läsa mer om Pytagoras lära av den svenske filosofen Henry T. Laurency här: Esoterik

Stor kram!

Tanken om att börja dagen med självförebråelser kan nog passa alla vita svenskar som i senaste valet gjorde misstaget att inte rösta på det enda nationella partiet som värnar om det vita nordiska och svenska folkets framtid. Nog är då ånger och vilja att ställa saker tillrätta då viktig, det kan man då hålla med om oavsett vilken andlig filosofi som kanske följs. Det bästa och enklaste sättet att visa kärlek till det egna vita folk man tillhör är att politiskt stödja – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det är också viktigt att inte bolla bort beteenden till andra, utan bära där man står och går. Att börja med en själv är viktigt! Att sätta ett exempel för andra! Vad för liten god handling kan du göra idag?

Man skulle nog kunna säga att en god handling som mycket väl kan var en av de godaste för vårt svenska folk kan nog kanske var den att alltid försöka få politiskt fåkunniga och tanklösa att inse vikten av att tänka själv och därmed sätta sin egen familj och de sina först och inte gå vilse i pacificerande tankegångar eller hur…
Folkgemenskap!

Ok, det är din förståelse av godhet. Om du tror på det så spring på den bollen! Men var öppen att det finns andra definitioner av godhet.

Vad är din definition av godhet som kan rädda det vita svenska folket från utrotning utan att gömma sig bakom någon listig anti-vit filosofi? …

Godhet är attraktion, kärlek, välvilja, tillgivenhet, beundran, deltagande, vänlighet, respekt, vördnad. Observera att det här också gäller för en själv och till de egna!

Det är nog en evig sanning som bibelns Jesus utan några världsliga eller politiska baktankar en gång sade under sin tid här på jorden - Störst av allt är kärleken.