Året som gått - 2021

Läs hela artikeln på Nordfront: Året som gått - 2021

De största vinsterna och hetaste artiklarna • Redaktionen summerar Nordfronts verksamhet under det nuvarande året.

Det har varit ett intressant år som hetat 2021, och Nordfront har gjort ett bra arbete att belysa det som den traditionella median utelämnat. För många har väl mycket i vardagen kanske handlat om ännu ett år i sionismens Corona-diktatur med skrämsel för en förkylning som förevändning till vaccin-förtryck. Självklart så finns det kanske tyvärr äldre och svaga som har drabbats som alltid sker varje år vid en säsongsinfluensa. Men Nordiska motståndsrörelsen klargjorde tydligt att de hade genomskådat de slugas plan med det hela.

Nog har både dolda och officiella makthavare 2021 gjort sitt allra yttersta för att trycka ned och tysta all rätt till att uttrycka sig i klartext om landets bedrövliga verklighet. Man behöver sannerligen inte vara en raketforskare eller så för att fatta att landets så kallade demokrati är så korrumperad och helt styrd av främmande utländsk makt att det är helt otroligt. De utvalda ekonomiskt starka som verkligen har makten har visat sitt rätta ansikte om den beklämmande politiska förtryckande verkligheten.

Här har Nordfront med sina artiklar varit och är ett ljus i det politiska mörkret som lyfter de frågor som i ett normalt samhälle ska belysas av alla journalister som brinner för en journalistisk sanning. Med den ofta helt sioniststyrda journalistkåren har sedan mycket länge sålt sin själ till judiskt ägda eller styrda mediekoncerner. Sådan journalistik är endast till nytta för det baksluga system som arbetar dag som natt med att outtröttligt i mångkulturens uppenbart mörka anda bryta ned all nationell stolthet hos det vita nordiska svenska folket.

När vi så går in i det nya året 2022 som är ett valår med teoretisk möjlighet att byta ut samtliga politiker som drivs av en antivit agenda vilket väl bevisas av all massinvandring och folkutbyte. Nordfront har här ett stort jobb att göra och här måste man verkligen önska redaktionen allt gott i kampen för att upplysa det sovande svenska folket om vad landets politiker och deras importerade skyddslingar sysslar med på gator och torg i fall svenska folket missat verkligheten. Man kan här bara hålla med motståndsrörelsen om att det är dags för en ny politik för en ny tid.

Då det ännu finns de i landet som inte känner till att det finns en opposition mot dagens politiska vanstyre i norden och här i landet så följer en länk till - Nordiska motståndsrörelsen: Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Hur som helst, säger tack till er på Nordfront för ert fina jobb med att alltid bevaka de nyheter som de flesta andra medier ständigt väljer att blunda för. När så det nya året 2022 väl har firats in så gäller som vanligt den dagliga kampen för det vita folkets framtid.

Folkgemenskap!

Tack Nordfront för ett mycket bra år där ni har varit ärliga och transparanta i fall som judisk media som vanligt har mörkat!
Jag kommer med spänning att följa era artiklar och Radio Nordfront under valåret 2022!
Håller med Armafrei ovan!
Gott nytt kampår till hela redaktionen och övriga som förtjänar det(ni vet vilka ni är och alla ni andra vet vilka ni är som till exempel Expo, Skräpo, AFA och andra sionister men framförallt illasinnade judar)!