Arbetsuppdelningen mellan könen och homosexualitet kring 1600-talet

Läs hela artikeln på Nordfront: Arbetsuppdelningen mellan könen och homosexualitet kring 1600-talet

Historia • I Annika Sandéns bok “Missdådare” kan man läsa vissa historiska händelser om homosexualitet och skillnaden mellan kvinnan och mannens arbetsuppdelning kring 1600-talet.

Här i Bohuslän har vi vår egen historiska “normbrytare” Lasse-Maja, som utklädd till kvinna begick diverse småbrott som tex inbrott och stölder. Huruvida hen drog upp kjolen emellanåt och lät ordningsmakten ta hennom bakifrån, för att slippa bli gripen, har jag ingen aning om. Till slut hamnade henskapet på Carlstens fästning där hen gjorde succé som kock.

Sexuell inriktning är medfödd , det är därför pederaster inte kan straffas bort eller talas till rätta . Om dom inte kan avstå måste dom bo på avskilda platser.
Sadism är en annan böjelse där inriktningen inte får levas ut .

medfödd och medfödd. säg att du sätter/adopterar in ett gäng 100 kke, ungar i homossexualla "äktenskap. och även lika många i “välsignade äktenskap”.

även om adoptioner inte omöjligen görs medelst kidnappning och annat perverst, så menar jag att siffrorna skulle talat sitt tydliga språk. perversheter ärvs. förbannelelser går i släkt och föräldrars beteendend samt de som är närmast barnen i deras uppväxt, spelar stor roll.

Jesus Kristus