Är det inte för enformigt med skribenter på Nordfront?

Nu vill jag inte kasta sten i glashus eftersom jag själv gör många inlägg på detta forum, men jag tycker att det är mycket av M Hansson på Nordfront.

Ja, sen skriver S Holmqvist då och då. Sen är det inte så många fler som skriver ofta.

Det behövs nog fler perspektiv på samhället

Det är inte alls enformigt på Nordfront. Måste säga att det länge har varit ljuset i det totala mediala sioniststyrda mörkret. Nog vore det väl bra om fler stack ut hakan och skrev om något eget ämne. Tänkte väl göra så i början, men är ofta lite för splittrad för att det ska bli någon tyngd i det hela.

Fick lite lustigt nog i början av en välkänd skribent höra att man är lite av en gnisslande fyr som tycks ha snappat upp vissa delar av nationalsocialismen, men missat andra. Det kan väl vara lite att man ibland svävar ut i egna funderingar som ger ett märkligt intryck för en del kanske.

Nordiska motståndsrörelsen är ändå det enda alternativet för oss nordbor och riktiga svenskar. Därför ska man i det kommande valet ha sin röstsedel och en fungerande penna med blått bläck med sig till vallokalen i fall att man själv behöver skriva; Nordiska motståndsrörelsen på en blank valsedel till kommun och riksdagsval.

För den som ännu inte till 110 procent har bestämt sig för att visa dagens sittande skojare var skåpet ska stå rekommenderas att besöka NMR:s valsida för 2022: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Jag tycker att Marcus Hansson är en mycket bra tänkare. Han träffar rätt i analyser och är värd att lyssna på. Han tror på vad han skriver och har fått utstått mycket för sina åsikters skull.

Jo, men fler inom NMR har väl fått stå ut på olika sätt?

Men bättre tror jag att det kan bli. TROR JAG

Det är bra om alla är sams. Det svåra är att veta vad som är sant. Jag har fått skit här och ändå visat sig att jag hade rätt.

Jag förstår, men så du vet så säger jag inte att Hansson skriver dåligt

1 gillning

Jag tycker att han Bo Nilsson är bra även om han inte är skribent.

Han är rakt på och säger håll käften till de som skriker när han håller tal. Det borde fler göra, för att alla talare som bemöts av sånt tänker så innerst inne.

Japp Gaphalsar ska hålla tyst!

1 gillning

Om man tycker att det finns för få skribenter på Nordfront kan man alltid börja skriva själv och skicka in. Bara en problemlösningsorienterad tanke…

Hansson är framförallt flitig med sina krönikor, och levererar tyckande artiklar i en jämn takt. Det är väl det som sticker ut mest. Det är inte alla som alltid har någonting särskilt att uttrycka om ett ämne, och framförallt inte alla som har disciplin nog att sätta det på pränt så att det går att publicera som en krönika. Sen tror jag faktiskt att Hansson sticker ut mer än både Holmqvist och Saxlind eftersom han har stundvis kontroversiella tagningar, (snarare än i mängden artiklar) som exempelvis den senaste artikeln om tatueringar. :slight_smile: