Angående NMR vs AfS-debatten

Läs hela artikeln på Nordfront: Angående NMR vs AfS-debatten

Varför AfS borde ta debatten med NMR • Martin Saxlind kommenterar debatten om debatten.

(((Dom))) börjar bli nervösa :ok_hand:

Undrar varför vissa kritiska nationella alltid framhäver att de kämpar på det rätta sättet och tar avstånd med en kylighets attityd från oss som kämpar på “fel sätt” rättare sagt är modigare i sin politiska framställning. Vi räcker alltid handen för att skapa discussion. De fattar inte att det skulle väcka intresse för själva skillnaden på BÄGGE sidor av inställningen, eller liknelsen. Men som Berlinaren säger: Dof bleibt dof da helfen keine Pillen.(översatt dumma förblir dumma, då hjälper inga piller) m. a. o. En envis påtryckning av feghetsivrare.

Debatt med partier som ideologiskt inte står för den nordiska nationalsocialismens rasbiologiska grund, som är att det vita nordiska folkets överlevnad och framtid är allt, kan säkert vara trevligt rent allmänt. Men är kanske idag inget att slösa energi på. Visserligen kan det väl vara bra om någon godtrogen drömmare som tror på SD och deras senare avknoppning Afs kanske kommer till ren folklig nationell insikt. Men det räcker väl egentligen att landets alla politiskt intresserade som har fått nog av massinvandring och samhällsförfall lyssnar på några klipp om rörelsens ideologi som presenterats i radioprogrammet Ledarperspektiv: Poddar om ideologi (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Du som verkligen älskar ditt eget vita folk har idag faktiskt bara ett enda rejält parti att rösta på och det är – Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Det är ju trist att AFS inte vill ställa upp på debatt, tror det hade kunnat bli väldigt intressant från båda håll. Kanske någon gång i framtiden?

Skulle det bli av så föreslår jag Chris Dulny som moderator. Han är inte direkt skitnödig och har samarbetat med båda sidorna. Tänker på Erik Berglund som har varit gäst flera gånger i hans program och programmen han gjorde om komfyboken.

Skulle det bli av något med den där debatten mellan Pär Öberg och Fritjof Persson? Som Fritjof föreslog på Mynttorget för några år sen.

Beror det bara på att NMR tycker att Fritjof Persson är för oseriös att kunna debattera med?

Om den debatten inte blir av, så förklara varför.