Angående homosexualitet

Hej!

Jag vill diskutera ämnet homosexualitet med er här på forumet.

Jag har läst en del inlägg angående HBTQ personer här, det gör mig ärligt ledsen att läsa vad en del här inne skriver om personer som är en del av HBTQ.

Jag är själv homosexuell och ni ska veta att alla HBTQ personer inte är likadana eller står för samma saker när det gäller samhällsfrågor, politik och andra grejer.

Min läggning innebär endast att jag attraheras till personer av samma kön. Jag attraheras INTE av barn, har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. Jag attraheras endast av personer i min ålder eller kanske något år äldre(max 10 år äldre isåfall).

Jag är inte vänster politiskt, långt ifrån. Jag stödjer inte pride. Jag stödjer inte könsidentiteter. Det finns bara två kön. Jag stödjer inte att barn ska få genomgå könskorrigering. Jag stödjer inte att trans uppmuntras i skolan osv.

Att vara homosexuell är inte frivilligt. Jag hade gärna varit hetero eller bisexuell(fler valmöjligheter om man är bi) då det är otroligt svårt att hitta en vettig partner när man är homosexuell och dessutom har de åsikterna som jag har. Tyvärr kan jag inte ändra på det, jag får inte upp den av tjejer.

För mig känns det fel att vara med tjejer, antagligen exakt samma känsla som ni får om ni skulle vara med en person av samma kön. Jag har försökt vara med tjejer flera gånger, att få tjejer är inget problem för mig men det fungerar helt enkelt inte.

Homosexualitet är inte en social konstruktion, jag har 4 stycken brödrar och vi har haft exakt samma uppväxt, gått på samma skola och haft samma lärare. Jag kände ett pirr i magen när jag såg en annan pojke i klassen när jag gick i första klass och ville umgås med honom. Jag tyckte att han var söt helt enkelt vilket jag också uttryckte. Jag ville inte byta om i omklädningsrum när jag var liten för jag tyckte det var äckligt/obehagligt, typ som en tjej skulle tycka om hon bytte om hos killarna.

Homosexualitet är naturligt, absolut en avvikelse och det är ju inte normalt, men det är naturligt förekommande. Läggningar är inte så konstiga egentligen. Vissa gillar jordgubbar, andra gillar inte jordgubbar. Vissa gillar samma kön, andra gillar inte samma kön.

Bara för att något inte tillhör normen så betyder inte det att det är onaturligt. Flesta i världen, en majoritet alltså, avskyr surströmming. Men är ju inte onaturligt att vissa svenskar gillar det.

Sen är onaturligt i sig inte dåligt. Medicin är ju inte naturligt, men botar farliga naturliga sjukdomar. Internet är inte naturligt, men utan det hade inte detta forum existerat. Naturligt är allt som förekommer i naturen. Känslor och sex är naturligt. Onaturligt innebär att det existerar på grund av att människan tillverkat det. Mobiltelefoner, pengar, bilar, vapen osv.

Homosexualitet är inte en psykisk sjukdom enligt mig, en psykisk sjukdom betyder enligt mig att man inte klarar av att leva sitt liv på egen hand och ta hand om sig själv. Eller att man är en fara för sig själv eller andra. Det är inte farligt att vara homosexuell, det är inte en fara för andra att vara homosexuell. (Bortsett från hur många homosexuella håller på och ligger runt etc oskyddat, men det handlar inte om läggningen i sig. Jag ligger inte runt och jag utövar inte analsex eftersom att jag tycker att det är äckligt.) Det handlar bara om attraktion, vad som får en att frigöra endorfiner, vad som ger en pirr i magen och vad man söker för något. En tjej kan inte ge mig det jag behöver för att må bra som exempel, jag kan inte ge en tjej det hon behöver för att må bra heller.

Meningen med livet existerar inte för mig, jag är en ateist så det här med att det ska finnas en mening med allt tycker jag är vidskepligt. Att skaffa barn skulle vara meningen med livet köper jag inte. Vi är här av en slump, vad man gör med sitt liv är upp till var och en och alla har vi olika mål. Finns heterosexuella som väljer att inte skaffa barn också, inget fel med det.

Jag är dessutom emot att homosexuella par ska få adoptera, ett barn ska ha rätt till en mamma och en pappa för det är viktigt i barnets utveckling tycker jag.

Jag har ganska stor förståelse för att ni tycker som ni gör om homolobbyn/pride/transpersoner/vänstern, vill bara inte bli ihopbuntad med det packet för jag är inte som de är.

Diskuterar gärna detta med er, ni får också fråga mig vad ni vill. Jag önskar dock att vi håller detta på en bra och vuxen nivå.

Har läst inlägget om homosexualitet och citerar lite ur partiprogrammet - Vår väg:

”Den nationella socialism som Nordiska motståndsrörelsen företräder skiljer sig avsevärt från den internationella och marxistiska socialismen som kommunismen och socialdemokratin står bakom och har lyft fram i Norden. Vår socialism är nationell och grundar sig i folkgemenskap och inte klasskamp. I vårt samhälle kommer intellektuella och välutbildade såväl som handens grovarbetare, de från mer välbärgade familjer såväl som de från sämre förhållanden, de ur samhällets elit såväl som de svaga och utsatta, arbeta för folkets gemensamma mål. Folkgemenskap måste också ersätta den materialism och individualism som idag råder bland folket. ”Vad är bäst för folket” måste ersätta liberalismens ”vad är bäst för mig” och marxismens ”vad är bäst för min samhällsgrupp”. Alla människor har en plats att fylla för folkets väl. Ett samhälle utan mekaniker eller bönder skulle vara minst lika värdelöst som ett samhälle utan civilingenjörer eller nationalekonomer.

Den nationella socialismen handlar inte heller om att sänka alla till samma lägsta nivå enligt ”allas lika värde” utan istället om att inse att människor är olika och ta tillvara på allas unika färdigheter på bästa möjliga sätt. Nordiska motståndsrörelsen eftersträvar alltså här en revolutionär omdaning i hela folkets tankesätt genom förändring på flera punkter som tillsammans leder mot detta mål. En förutsättning för denna folkgemenskap är först ett avvecklande av dagens mångetniska samhälle då en blandning av raser och kulturer i sig skapar egna samhällsgrupper med egna (etniska) särintressen.”

”Kulturmarxismen, där feminismen har en central roll, för fram en folk- och familjefientlig hållning vilket lett till att de som vill så split mellan könen även tagit sig an homofrågor i syfte att krossa den så kallade heteronormen – det vill säga den naturliga strukturen i varje friskt samhälle. Den inflytelserika homolobbyn har gjort homofili till något helt normalt och i många fall eftersträvansvärt i debattklimatet inom kultur och media. Ett exempel på detta är att folkets så kallade representanter deltar i ”Pride-tåg”, ett annat att homofila i lagteknisk mening numera räknas som en egen folkgrupp, något som etniska svenskar eller heterosexuella inte gör. En frisk och välfungerande familj, sett till vad som är naturligt och till barnens bästa, bildas givetvis av en man och en kvinna. Denna grund måste genomlysa samhällsdebatten. Giftermål och adoption är strängt förbehållna denna naturliga konstellation. Vi ser dock inga behov av att kriminalisera homofiler så länge de inte i ord och handling manifesterar sin avvikande läggning.”

”Vi nationalsocialister inser att människan är en del av naturen och därför också måste leva i enlighet med den och följa dess lagar. Nordiska motståndsrörelsen är det enda politiska alternativ i Norden som verkligen på allvar värnar naturen – även när det kommer till biologisk mångfald för människan.”

Det finns så klart många frågor om dagens moderna nordiska nationalsocialism, så därför följer här en länk till Nordiska motståndsrörelsens partiprogram - Vår väg: Vår-väg2017-03.pdf (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

Naturens anledning till homosex, är att dom inte får barn, utan kan ta hand om barn i släkten. Det är släkter med många barn som det börjar komma homosexuella.
Personligen anser jag att det fins äckliga bögar och icke. Dom som fins inom musik har nästan undantags vist burit sig riktigt och sjyst åt.
Inom hetero sexuella fins det sådan jag gillar och sedan fins det idioter med