"Angående Gustav Holmström, 98 år"

Läs hela artikeln på Nordfront: ”Angående Gustav Holmström, 98 år”

19 april 2005 • Denna dag skickar polisbefälet Bengt Lindström ett e-brev till Malmös socialdemokratiske kommunalråd Ilmar Reepalu.

Alla poliser är inte shomrim. Jag var i Malmö och såg ett polis ingripande. Någon gång på 90 talet. Det var ett gäng babbar i 10-15 års ålder. Dom hade tagit sig in på ett friluftsbad. Dom fick rätt mycket stryk. Sedan gick ett journalist drevet och dom hade en inspelning där en polis sa, vad stryk del lilla apan ska få. Hade polisen då fått fortsätta, så hade nog problem varit mindre i dag. Och det som hänt stämmer med Kalegeriplanen. Ilmar Reepalu borde svarat, här följer vi Kalegeriplanen! Så han är vit och han ska inget ha!

Redan för en tjugo år sedan fanns det förståelse hos poliser och svenskar med rötter i Sverige att vanliga etniska svenskar inte ska behandlas som skit. Minns att man så tidigt som 1986 hörde orden i kafferum om hur ruttet samhället redan då var. Men det fanns inget parti att rösta på som var till för vårt vita svenska folk. Bara ett gäng korrupta sluskar och patrask utan hjärna eller som oftast bara var köpta usla rövhål. Men idag finns det faktiskt ingen ursäkt längre, i höst så röstar vi etniska svenskar bort de politiker som gett bort landet. Mycket kan de ta, men aldrig någonsin det vita folkets själ. Stöd – Nordiska motståndsrörelsen: Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

De folkrättsvidriga övergreppen på Sveriges folk och land har bejakats av sossarna ända sedan liberala media lade sig som en våt filt som över det fria ordet för att kväsa en “gryende nationalism” och förhindra ett nytt “Holocaust”.

Samtidigt tycks väljarna ha gått och hoppats på att det hela nog skulle lösa sig av sig självt när situationen hela tiden förvärrades och blev alltmer grotesk, men tji vad man bedrog sig. Invandrarnas explosiva förökningstakt och våldskapital håller på att göra processen kort med Sverige och ansvar borde ha utkrävts i tid.

En nations överlevnad kan dock inte få vara avhängigt valproceduren. Rätten till självförsvar har företräde när tyranniet breder ut sig, och det är också vad de mänskliga rättigheterna går ut på.

1 gillning