Anderssons första förlust - borgarnas budget röstas igenom

Läs hela artikeln på Nordfront: Anderssons första förlust - borgarnas budget röstas igenom

Borgarnas budget röstades igenom i riksdagen • Nu överväger MP att lämna regeringen.

Allra tyngst blev dagen nog för Miljöpartiets språkröv Per Bolund. Väl hemkommen från fiaskot i Glasgow, ett två veckors supande och festande förklätt till “klimatkonferens” kommer han hem för att bli arbetslös som minister och så blir han i självaste SVT kallad för röv - ibland slinker sanningen fram även i den mest censurerade och tillrättalagda (((median))).

Moderaterna skryter om senaste budgetförslaget som tagits fram gemensamt med Kristdemokrater och Sverigedemokrater. Miljörövarna gråter och springer till skogs och sossarnas ledare går ut och vill inte vara med när inte allt får vara som det brukar. Politiken ser ut som den gör för att det inte handlar om att styra landet för folkets bästa. Det finns en bankmaffia som står i bakgrunden och dikterar vad de politiska nickedockorna ska tycka, tänka och göra.

Det handlar bara om att på alla sätt genomföra och snabba på folkutbytet. Samtliga större partier är endast som verktyg i handen på slug judisk makt och bankirer. Massinvandring, mångkultur och folkutbyte går före allt. Det är dags att alla skattebetalare inser att de sliter som djur för att göda sionismens kapitalister. Den tid arbetaren lägger ned i timmar varje dag på att fylla på skattkistan som politikerna sedan missbrukar på olika sätt för att genomföra sionismens agenda är orimlig.

När man granskar de olika partiernas partiprogram kan man hitta guldkorn hos de flesta, men generellt så lyckas endast den allra sämsta politiken genomföras. Det handlar alltid om försämringar på alla områden, utom för det område som är allra skadligast för det etniskt svenska folket. Det finns alltid ekonomiskt utrymme för att skynda på folkutbytet med åtgärder för ökad invandring av rasfrämlingar. Dagens politik är inget annat än ett organiserat anti-vitt folkförräderi.

Det enda partiet som kan få Sverige på rätt väg framåt i sann nationell social kampanda som lyfter hela samhället till nya höjder av framgång som får gårdagens höjdpunkter att blekna är partiet som samtliga sioniststyrda partier avskyr. Det finns bara en väg bort från dagens otrygghet och eskalerande samhällsförfall. Vår Väg - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!