Amerikanska flottan lär sig "inkluderande pronomen"

Läs hela artikeln på Nordfront: Amerikanska flottan lär sig ”inkluderande pronomen”

Firar “Pride Month” med indoktrinering av soldater • Ska undvika att “felköna” kollegor.

Sionismens förvirrade hantlangare är verkligen totalt verklighetsfrånvända. I en skarp situation ute på slagfältet när de ska försöka att inge respekt så att angripare tänker sig för, så kommer då alltså pride-armén marscherande i clown-färgad pyjamas, med sin inkluderande taktik, medans de möter riktiga soldater som ser skillnad på lekstuga och verklighet. USA är numera endast ett enda stort skämt, och så finns det idioter i landet som tror att Nato är svaret när det gäller att skapa ett försvar. Man bara suckar, men så blir det väl när feministfjollor får syssla med sånt som de inte begriper.

Det här är ju jätteroligt. USA är redan förlorat så allt USA gör för att skada sig självt är positivt.

Sluta gnäll när fienden är på väg att begå misstag.

Västvärlden faller längre och längre ner i dekadensen. Man har blivit som en hjärntvättad sekt som försöker smitta hela världen med psykisk sjukdom.

1 gillning

Är det inte dags snart att kamouflagekläderna byts ut mot regnbågsfärgade istället, med härliga färger man kan se från långt, långt håll. En regnbågsfärgad hjälm som verkligen skyltar med att man är “inkluderande”, så fienden verkligen förstått att här är det folk som anfaller som verkligen har den rätta inställningen, vilka killar, tjejer och dets. Skämt åsido, så är det inget som skulle förvåna en mer i dagens omvända värld. Hur sjukt kommer samhället bli egentligen, kan man undra.