Amerikansk militär övar på Gotland

Läs hela artikeln på Nordfront: Amerikansk militär övar på Gotland

Specialstyrkor landade på landsväg utanför Visby • “Vi lär oss om geografin”.

Det är märkligt att ingen svensk tycks ha åsikter om att Sverige genom sionistiska politiker tycks ha lagt hela den tidigare neutralitetspolitiken åt sidan och försöker smyga in landet i NATO. Det snackas ju så mycket om att skydda miljön och sådant, den dag NATO styr försvaret kommer landet att vara bas för främmande makts kärnvapen.

1 gillning

Jovars har vi märkt hur de hovrar över oss och använder sina sionisthelkoptrar. Dygnet runt håller de på - smäller runt omkring. Det låter som ett förestående krig. Det blir att skjuta giftpilar som förhoppningsvis ger dem en tankeställare - det finns folk som vill försvara sig.

1 gillning

Neutralitet ? Nej, NATOTRALITET. Medan Sverige överräcker alla militära “hemligheter” till USA med varm hand blir Sveriges “försvar” indignerad över Ryssland ev. spionage. Så har det varit sedan 60 talet.

2 gillningar

En gång i tiden för inte så många år sen hade Sverige ett försvar som avskräckte självaste Sovjetunionen. Idag har köpta politikerråttor avvecklat Försvaret och sålt ut Sverige till (((NATO))) som bland annat lurat på oss det värdelösa luftförsvarssystemet Patriot, direktstyrt från Israel. Om, eller när nästa storkrig brakar loss kommer Ryssland, Kina eller JewSA att förvandla Sverige till en grushög, om det passar deras strategier och vi kommer inte ens att ha den minsta lilla chans att försvara oss.

Sverige försvaras ju som bekant bäst genom bögparader på våra svenska gator och aggressionskrig tillsammans med NATO i främmande länder som Afghanistan, Syrien, Irak och Libyen.

Sverige, som inte varit i krig på över 200 år, skämde ut sig rejält 2011 när “vi” bröt den trenden. Inte för att försvara vårt land, utan för att avsätta en regim i Libyen som inte hade gjort oss eller något annat land något ont, på order av NATO.

Passa er! Vid en liknande övning i Norge för några år sen som gick ut på att slå ner ett folkligt uppror, dog några civila norrmän som bara var ute och uträttade sina ärenden och blev påkörda av en NATO-stridsvagn. Antagligen var förarna av stridsvagnen påtända och höga som skyskrapor.

Det är fler amerikanska soldater som dör genom självmord än i strid - säger en hel del om det (((amerikanska))) skitsamhället.

2 gillningar

Nu är dom dessutom styrda av transjuden (((Richard Levine))). Vid ett storkrig kommer även USA att förvandlas till grushög. Alla viktiga judar kommer säkert fly som de råttor de är innan så sker. Förmodligen till grisrael då dom har dubbelt medborgarskap.

1 gillning

Man kan bara hoppas att Iran vid det laget har tillverkat tillräckligt många atombomber för att “skapa balans” i närområdet - dvs förvandla Israel till ett “ekologiskt hållbart nollutsläppsområde” som det såg ut för 4000 år sen.

1 gillning

Så dem är på Gotland nu? Amerikanarna var ju Stockholms skärgård och övade för bara några veckor sedan. Ett riktigt otyg det där med främmande makt på vårt territorium.

1 gillning

Enligt Ryssarna har Sverige inte varit neutralt. Ska man ha reda på något som lögnhalsarna inte vill tala om, ska man lyssna på Ryssland. På sjuttiotalet hade västtyska ubåtar som sport att gå in till Skeppsbrokajen i Stockholm, skicka iland en uniformerad sjöman och gå på Operakällaren och äta. Utan att bli upptäckta. Svenska ubåtar har opererat i Sverige, men aldrig varit synliga. Varför har då ryska ubåtar varit synliga? Dom ville bli sedda och få Sverige att stoppa Nato ubåtar. Den s.k Hårsfjärden ubåten var en väst ubåt. Det var därför dom släppte ut den.
När en Blackbird höll på att störta så räddades den av svenskt flyg.
Det fins planer på att flyga ut viktig personal,sedan andra världskriget, till väst.
Svenska försvaret har aldrig varit tänkt att fungera i mer än 14 dagar. Där efter räknar dom med hjälp utifrån eller förlust. Jag gjorde lumpen på T142 som 22:a Torpedbåt Ystad, idag R142 och museum, hade ammunition för 10 minuter. Antingen hade man vunnit eller förlorat. Ryssarna hade respekt för dom. Effektiva torpeder och en kanon med zonrör i ammunitionen. Som var bra på att skjuta ner robotar och flygplan, 200 skott i minuten och 2000tungsten kulor i varje granat som gick ut med 2km/sekund. Idag har nästan alla amerikanska militär fartyg en sådan kanon i stäven.

1 gillning

Så väst rustar upp för ett Storkrig mot Ryssland där Skandinavien kommer att få st som värdregion.

Det är märkligt att svenska politiker gått med på att USA/NATO får använda Sverige som avfyrningsramp och utgångspunkt för en attack mot Ryssland. Det som då kommer att hända är att Sverige blir ett legitimt (åtminstone enligt min moral) mål för ett motangrepp. Dessutom lärde Sovjetunionen under andra världskriget att de aldrig mer vill ha något krig på sin mark - eftersom landet blev så totalt demolerat - vilket resulterade i en plan för agerande vid ett militärt angrepp som går ut på att bomba sönder bl a Sverige och möta angreppet bl a här. Se Warszawapaktens planer mot Sverige
Att svenska politiker nu gör Sverige till ett första mål vid ett angrepp mot Ryssland är oförsvarlig, totalt oacceptabelt, hänsynslöst och landsförräderi.

Ett annat landsförräderi och en skandal är detta: Att man lät USA lära sig söka upp och sänka ubåtar av svensk typ:
The USS Navy gets to learn how to find diesel subs… by contracting the Swedes. The HMS Gotland…
http://web.archive.org/web/20070110084911/http://www.bergall.org/gotland/

Hur kan det komma sig att US-Amerikaner släpps ombord på en modern svensk ubåt, och där får fotografera, samt lägga upp bilderna för alla att se på nätet?
Sidan med bilder är numera nedtagen men på WaybackMachine finns sidan kvar.
Jag har aldrig hört att svenskar får göra foto-exkursion på moderna svenska militära farkoster, rätta mig om jag har fel. Kanske är det så att svenska försvaret har högre förtroende för amerikaner än för svenskar. Mitt förtroende för svenska försvaret är noll [0] och jag tycker att försvarsmakten skulle finansieras av USA eftersom det är deras ärenden försvarsmakten går och som det representerar.

1 gillning

Och hoppas på att dom är tillräckligt snabba så att grisrael inte hinner utlösa sin Samson Option.

1 gillning

Kanske finns det snart nya invasiva djur på Gotland som bisamråttor.

Samson Option är nog förlegat vid det här laget. Ryssland, judelismande som det är, vill nog inte gå miste om intäkterna från sin naturgas som ger enorma kassaklirr från utmanövrerade dysfunktionella EU-länder, som på allvar tror att Jorden kommer att brinna upp om 20-30 år ifall man inte rättar sig efter en mentalt störd Östermalmssnorunge som går i globalisternas koppel.

Det ryska luftvärnet kommer effektivt att neutralisera SO ifall det skulle komma till stånd, annars blir de ju av med en extremt lönsam marknad. Ska EU dessutom nysatsa på atomenergi, så finns det bara ett land som kan leverera; Ryssland - och möjligtvis Kina.