Amazon och slakten av Tolkiens eftermäle

Läs hela artikeln på Nordfront: Amazon och slakten av Tolkiens eftermäle

Afrikanska dvärgdrottningar, rasblandning och kvinnliga militära befälhavare • Simon Holmqvist skriver om den kommande Amazonserien ”The Lord of the RIngs: The Rings of Power”.

Igen! Jude idéer som måste stoppas. Dom ger sig aldrig.

Det enda som är bra med sionisternas sinnessjuka antivita förvanskningar av klassiska filmer, är att man sparar en hel del stålar på att se de riktiga filmerna som man redan har införskaffat alltså.

När jag är på humör tänker jag ibland att den trilogin representerar det största filmverket som postmodern civilization (ca. 1945-nutid) någonsin kommer skapa. Alltså att den representerar det största kulturella verket för en tidsepok som för all del numera är i fritt fall, men att detta verk troligtvis kommer bevaras i tusentals år framöver, likt Iliaden.

Avskyvärt, Tolkien vänder sig i graven. Ännu en serie med ett stort flashigt varumärke som ska bojkottas.

Säg det som de utvalda inte stjäl, förr eller senare. Enligt deras självförhärligande världsbild äger de ju allting i hela universum. Detta är ännu ett steg i att osynliggöra den vita rasen som de hatar med varenda cell i hela kroppen.

Tänker precis likadant Max. Den sista episka filmen utan propaganda.

Det är viktigt att vi inte blir allt för stora offer för detta. För då erkänner vi att systemet har större makt än vad det egentligen har, och att det i princip inte går att göra någonting åt det.

Det är nog vad detta system vill höra.