Algerisk jude officiell kandidat i franska presidentvalet

Läs hela artikeln på Nordfront: Algerisk jude officiell kandidat i franska presidentvalet

Talar om befolkningsutbyte och vill kasta ut Frankrikes muslimer • Juden Eric Zemmour kommer nu att tävla mot Le Pen om invandringskritikernas röster.

Nu är ju den JUDISKA demokratin i sig själv kriminell sinnessjuk och pervers, men detta är ändå så typiskt för hur JUDISK makt arbetar:

Att härska genom att söndra. Att låta en JUDE spy galla på allt muslimskt för att på så sätt lura fransmän att Zemmour är en fransk patriot, vilket han aldrig kan bli.

Han är en JUDE som i sin politiska karriär från och med nu främst kommer att ha JUDISKA intressen främst, men han kommer maskera det med populistisk anti-muslimsk retorik…

Eric Zemmour är en totalt falsk opposition till makten. Han är en ingjuten del av det JUDISKA demokratiska systemet.

Den enda makt han kan och kommer att tjäna är den JUDISKA.

Fy fan vad vidrig denna demokratiska JUDISKA charad är!

2 gillningar

Vad juden säger och vad juden gör är ofta rätt skilda saker har historien visat. Rasblandning och degenerering av den vita rasen är nödvändig för att genomföra sionismens agenda med att skapa ett nedtryckt och lättstyrt slavfolk. Det är enda sättet för juden att nå de mål som man kan läsa om i Sions vises protokoll. Men då de flesta redan har läst skriften så är det väl allmänt känt. När man har läst protokollen så blir det lättare att förstå tanken bakom bluffpandemi och vaccinhysteri. Här följer en länk till protokollen. Sions-vises-protokoll.pdf (nordfront.se) Den nytillkomne som läser protokollen kan först tycka de är märkliga. Läser man lite då och då så klarnar mycket.

Dagens citat av författaren Adolf Hitler:

”Juden gifter sig nästan aldrig med en kristen kvinna, utan den kristne med judinnan. Bastarderna utfalla likväl till fördel för den judiska sidan. I synnerhet en del av den högre adeln har fullständigt gått under. Juden vet detta mycket väl och bedriver därför planmässigt detta slags “avväpning” av de kretsar, från vilka hans rasmotståndare hämta sina andliga ledare. För att maskera sitt förehavande och söva sina offer pratar han mer och mer om alla människors likhet utan hänsyn till ras och färg. Och de dumma börja tro honom.”

(Mein Kampf)

1 gillning

Marine Le Pen är en så urvattnad “nationalist” att hon sätter Zions intressen före det franska folkets, fullt jämförbar med Jimmie Åkesson och så poppar den här juden upp som gubben ur lådan för att säkra Rothschildagenten Macrons fortsatta maktutövning.

God natt franska folk. Ni hade en chans att alliera er med NS-Tyskland under andra världskriget, men ni sumpade den.

1 gillning

Jag gamle gubben lät mig också luras efter att ha hört Zemmours bombastiska tal där han tillkännager sin kandidatur.
Du har helt rätt i din analys om samtliga du nämner!
Annars hade jag ett litet hopp som nu grusats om att Frankrike skulle kunna uppbåda lite motstånd mot den anstormande EU diktaturen. Framtiden ser mörkare ut än någonsin.

1 gillning