Algerisk jude kan bli Le Pens rival i kommande presidentval

Läs hela artikeln på Nordfront: Algerisk jude kan bli Le Pens rival i kommande presidentval

Eric Zemmour vill deportera fem miljoner muslimer från Frankrike • Snart går den judiske journalisten om Le Pen i opinionsmätningarna.

Om han vinner! Kommer han lyssna på JWC eller franska folket?

2 gillningar

Sionismen är som den är och en jude är alltid en jude, det har historiskt visat sig att det tycks vara en del av det man kan säga vara naturens eviga sanning rent politiskt.

2 gillningar

Judarnas verkliga planer, assimilering/rasblandning, förespråkas både av de etablerade politikerna OCH de utpekade utmanarna. Det är smart av judarna, då de vet att den urdumma majoriteten inte inser detta utan endast reagerar känslomässigt efter den mediala hetsen, bråk i parlament och tror sig se skillnader mellan parterna.

Att därtill låta Zemmour berätta att det faktiskt pågår ett folkutbyte gör honom än mer trovärdig som påstådd motståndare och mången orolig fransos nappar utan att det går upp för dem att utmanaren själv är en del i denna plan. Krydda med hatbrottsdomar och det smakar än bättre i munnen på goyim.

Som Åkesson menade kommer invandrare över några generationer att assimileras, lämna sina gamla vanor bakom sig och blandas in i den svenska folkkroppen, moskéer ska byggas med mindre utstickande arkitektur etc. Helt enkelt bara ännu en kugge i maktens hjul, men tack vare trollformler som “rasist” och “islamofob” blir han i massans världsbild en uppstickare och riktigt ful fisk med helt annan värdegrund än de etablerade partierna.
Är européer för dumma för att överleva?

3 gillningar

Ja, européer är tyvärr för dumma för att överleva, i alla fall västeuropéer. Det finns 3 stora hot mot vår existens som svenskar anammat helt förbehållslöst. Lägger man ihop de tre hoten så framstår ett ytterst dystert framtidsscenario.

Massinvandringen av rasfrämlingar som de facto redan gjort svensken till en minoritet i sitt eget land. Räknat till antal produktiva livmödrar och födslotalen hos rasfrämlingarna så är det bara att vänta ut att alla 40 och 50-talister dör ut, så är vi i minoritet. Många av de yngre svenskarna kommer dessutom att blanda bort sina gener genom att avla avkomma med rasfrämlingar.

Klimatbluffen. Sverige ligger i framkanten när det gäller att följa alla påbud i den religiösa vanföreställningen “klimathotet” även benämnd “klimatomställningen”. Dumsvensken tror på fullaste allvar att om vi avvecklar vår industri och vår landsbygd och packar ihop oss i storstäder i södra Sverige, så kommer det att rädda världen från att förvandlas till en het obeboelig öken på bara några decennier.

En av de främsta profeterna i denna dödsreligion är en liten flicka med olika mentala diagnoser som borde exkludera henne från all trovärdighet. I sammanhanget kan nämnas att Sveriges utsläpp av livets gas koldioxid bara är någon ynka promille av vad tex Kina släpper ut. Kina är enligt FN ett u-land och inga restriktioner åläggs landet vad gäller CO2-utsläpp.

Covidbluffen.De flesta borde vid det här laget veta att covidsmittan är rejält överdriven och att de “vacciner” som erbjuds i våra västländer är mer eller mindre verkningslösa. De nedstängningar som har införts har slagit hårt mot våra ekonomier. Precis som med klimatbluffen så finns det en baktanke med nedstängningarna:

Att flytta produktionen till låglöneländer som Pakistan eller Kina. De stundande covidpassen kommer att göra det möjligt för myndigheterna att minutövervaka samtliga medborgare och tvinga dem till en livslång “vaccinering” som kommer att bryta ner den vita europeiska folkhälsan. De som inte låter myndigheterna förgifta sina kroppar för att få ett covidpass kommer att exkluderas från samhället som Bibelns spetälska och kommer att tyna bort i arbetslöshet och utanförskap.

2 gillningar

Gretas handler är en Råttskitare. Förvånad? Greta Thunberg’s handler, Luisa-Marie Neubauer, is a Rothschild

1 gillning

Hehe…inte ett dugg förvånad.

Det var en dyster läsning att västeuropéer och därmed alltså även vita nordbor skulle vara för dumma för att överleva. Självklart finns det många hotfulla scenarion mot de vita som folkgrupp. Först tas massinvandring med mörka manliga rasfrämlingar upp, sedan klimat och Covidbluffen. Det skulle tyvärr gå att räkna upp mängder med fler negativa nedbrytande strategier mot folket. Kampen för nationell frihet får aldrig fastna i uppgivenhet, det är att falla för psykologisk krigföring. När det känns som motigast gäller det att hämta kraft hos de äldre kämpar som visat oss alla vägen. Nationellt medvetna känner till att fienden till de vita är sionismen och dess tanklösa hantlangare. Det är många vita människor i landet som inte alls är förlorade, de är bara helt politiskt oinsatta. Många har vaknat upp ur sionistisk indoktrinering efter att ha läst partiprogrammet - Vår väg. Därifrån har de sedan lärt sig mer om de krafter i bakgrunden som har skapat nordens problem.

När man målar framtiden svart, då drar man ned kampviljan vilket inte är uppbyggande, utan det är endast sådant som fiender till vitas frihet stöder. Självklart finns det många problem som kan kännas övermäktiga, men det är bara ett bevis på att det är dags att arbeta hårdare för det mål alla nationellt medvetna inom sig vet är möjligt att uppnå med nationellt förenande och samlade krafter. Bara det att de sluga styrande ständigt gör allt vad de kan för att motarbeta rörelsen ska ses som ett bevis på de styrandes insikt om att de sitter rätt löst och förstår att folket snart kan vända sionismen ryggen. Motståndsrörelsen är det kampmaskineri i landet som skrämmer de styrande allra mest och det som skrämmer är inte påstått våldsamma medlemmar. Det handlar faktiskt om att rörelsen är bra mycket populärare hos allmänheten än vad det kanske verkar för oinvigda läsare av systemmedia.

För det är som så att allt fler har insett att nordisk nationalsocialism inte är våldsbejakande till sin natur utan att det vid exempelvis demonstrationer handlar om att dess företrädare använder sig av den lagliga rätten att försvara sig om de fysiskt blir angripna av våldsamma meningsmotståndare. Många har även numera insett att dagens nordiska nationalsocialism som världsåskådning inte ska dras i smutsen för vad något annat parti eventuellt i historien sysslade med för länge sedan. Det är som så att allt fler dag för dag inser att nationalsocialismen av idag för det nordiska folket är ett mycket intressant alternativ till de partier som endast i sionismens nedbrytande anda vill se en fortsatt hög massinvandring av mörka män med bland annat en helt totalt förlegad kvinnosyn. Kampanda är att tänka att segern är inom räckhåll och att aldrig ge upp. Information om landets enda opposition, besök Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

1 gillning

Okunniga och godtrogna skulle jag snarare säga att folk är. De flesta kan nog rycka upp sig.

Om det är någon jag skulle lita ännu mindre på så är det en jude. Jag hoppas att fransmännen förstår det. Historien har väl upprepat sig sådär bara sex miljoner gånger nu? Dom hugger dig alltid i ryggen i slutändan.

1 gillning

Kan inte du hålla din svaga boomer defeatism för dig själv? Tror inte någon uppskattar detta negativa virriga trams. Uppenbarligen har du inte särskilt stor koll på hur psykologi och folk överlag funkar. Det var samma sak i Weimarrepubliken men inte gav dem upp för det. Tvärtom emot alla odds vann de makten och om du på något sätt tror att det finns något folk som är smartare än väst och nord Européer så har du inte heller stor kunskap inom raser och folk.

Uppenbarligen är ju detta en kontrollerad opposition då Judarna börjar oroa sig för att de ska tappa makten.

@Adde Defaitism och realism är två vitt skilda ting - LÄR DIG DET!

Att knarka sig hög på historiska händelser hjälper oss inte att lösa dagens utmaningar. Genom att beskriva verkligheten vill jag få folk att vakna och inte inbilla sig att saker och ting kommer att lösa sig på ett sätt som saknar relevans i dagens verklighet.

Får jag lov att ställa en personlig fråga - har du vaccinerat dig?

Det du skriver är inte realism, det är totalt deprimerat boomer skitsnack. Alltså defeatism. Du verkar inte förstå att om man kollar tillbaka i tiden och studerar hur personer då löste samma problem som man har idag så kan man lära sig väldigt mycket. Din fråga angående vaccin känns så väldigt oseriös och korkad att jag inte ens finner den värdig att besvara. Om ditt mål nu med det där är att få folk att vakna så undrar jag hur då? Igenom att säga att allt är kört? Det är inte en enda människa som skulle då helt plötsligt vakna upp och känna en flammande glöd av att höra att allt är kört. Om du på allvar tror att allt är kört så håll det för dig själv. För ingen annan vill höra sådant demoraliserat skitsnack.

Jag har inte påstått att allt är kört - begriper du inte vanlig vardagssvenska?. Jag har lämnat en saklig beskrivning av det rådande läget och de största hoten mot vår vita civilisation just nu. Det är A och O om man ska kunna tackla problemen.

Du vill inte svara på om du är vaccinerad - det tolkar jag som att du är feg. Själv har jag inte tagit giftsprutan och ingen annan i vår familj kommer heller att göra det - oavsett vilka metoder staten kommer att ta till.

”Ja, européer är tyvärr för dumma för att överleva, i alla fall västeuropéer.” Du påstår alltså att du inte skrivit detta? Att detta inte är den första meningen i din kommentar?

Att fråga mig om jag tagit något vaccin har väl knappast något med detta ämne att göra? Du kan tolka hur du vill jag bryr mig inte och jag bryr mig ärligt talat inte om du eller din familj tagit eller inte tagit det heller. För det är helt oväsentligt med själva kommentaren och hela ämnet med artikeln att göra. Du kan tro och tycka vad du vill, jag bryr mig i överhuvudtaget inte men det jag stör mig på är att du gör defeatistiska påståenden som dessa. Om att vårt folk är för korkat att överleva. Varför ska vi ens försöka då? Då kan vi väl lika gärna bara gå och dö. Det är samma skitsnack som man sa till Adolf under stora depressionen. ”Vi kommer aldrig kunna resa oss igen, du är bara en dum drömmare som inte har någon, något och är emot allt och alla” men sen när efter han tog makten frågade han, Vem hade rätt? Drömmaren eller du?” och ”Din idiot om jag inte var en drömmare vart hade du varit nu?” Om du verkligen är en riktig NS så låt detta sjunka ned lite i tankarna.

Det går inte att jämföra dagens situation med den situation som rådde i mellankrigstidens hyfsat rasrena Tyskland där den tyska befolkningen var beväpnad upp till tänderna. Om man inte kan identifiera de verkliga hoten, utan ska bygga sin världsbild på drömmar, som du påstår, så är man “hoffnungslos verloren” på vårt koncernspråk.

För några år sen hade vi något som hette “Veckans fråga” här på Nordfront. Jag ska ta kontakt med ledningen och föreslå att vi startar upp det igen. Det kommer att öka sammanhållningen mellan oss verkliga motståndsmän och den första veckans fråga kunde förslagsvis bli: Har du vaccinerat dig?

Har väl inget med vaccin-diskussionen ovan att göra egentligen. Tänker ändå att ingen ska väl behöva att offentligt berätta om sin egen privata medicinska status. Här är i alla fall svaret: Nej! Många har dock gått på Corona-bluffen. Har man haft tur och inte blivit sjuk av den mystiska substansen som de styrande valt att kalla för vaccin, trots att det inte är ett sådant i en egentlig mening. Då ska man vara glad, för det är många som har drabbats av svåra biverkningar och det är i världen tusentals som har avlidit efter andra sprutan. Det är något som alla som kollat runt lite på nätet säkert känner till. Ett tips kan då vara att inte ta fler så kallade booster-injectioner. För man kan fortfarande smittas och smitta, enda fördelen ska vara att eventuell Covid-19 blir något lindrigare.

När det gäller så kallat vaccinerande av omyndiga och skjuta i dem genmanipulerande spikprotein känns det helt oetiskt och något som bör undvikas. Förresten läste att det är på gång ett Covid-19 piller, men vet inte så mycket om det än, men är numera generellt sett skeptisk till okända nya medicinska preparat, dock är äldre beprövade vaccin utan nanopartiklar och sådant inget som skrämmer, fast även sådana kan ha sina biverkningar. Tror när det gäller influensa som Covid-19 numera klassas som i Norge, mer på att som så många andra att stärka immunförsvaret med kosttillskott som C och D vitaminer i inte allt för överdriven mängd. För övrigt så är nog
kampen för ett fritt Norden viktigare än att bråka inbördes om allt möjligt.

Folkgemenskap!

@Armafrei Jo, det har i allra högsta grad med det sk vaccinet att göra. Att berätta ifall man gått på vaccinbluffen och låtit sig injiceras med ett gift vars skadeverkningar inte på långa vägar är utredda, har inget med ens medicinska status att skaffa.

Frågeställningen är egentligen ganska enkel; har du gått på vaccinbluffen för att skaffa dig personliga förmåner genom ett sk covidpass gentemot dina folkfränder så är du en parasit.

Det här är ett klassiskt dilemma; den som säljer sin själ till Djävulen kommer att uppleva en kort tid av lycka under jordelivet, men pinan i Helvetet kommer att vara i all evighet.

“Pinan i Helvetet” är en metafor för hur föraktad man kommer att bli av sina efterlevande släktingar och folkfränder, när de insett hur bedragen man låtit sig bli - för att det var den enklaste vägen.