Åklagaren: "Våldsdådet har inget med NMR att göra"

Läs hela artikeln på Nordfront: Åklagaren: ”Våldsdådet har inget med NMR att göra”

Gärningsmannen var narkotikapåverkad och inriktad på psykiatrin • Media fortsatte att ställa frågor om “NMR-kopplingar”.

Det är trist att människor ska behöva må så dåligt att de tar till droger för att orka, och då kanske i värsta fall hamnar i sådana situationer att de, väl inte riktigt vet vad de gör. Men här måste man ändå säga att det var bra gjort av de styrande att inte som så ofta låta media stå och helt fritt få spotta på NMR som inte står bakom våldsbejakande dårskap, som är ett ord som man läst till leda av så många anti-vita publikationer i landet genom åren.

En psykdåre skulle aldrig beviljas medlemskap i Nordiska Motstånds Rörelsen, och hade åkt ut om han hade lyckats.

Precis! Ofta folk från NMR mördar andra på Almedalsveckan :man_facepalming:. Bevisar bara hur efterblivna dem är som tror det.

Det får mig att tänka på den där mannen i filmen Joker från 2019. Tror killen har starkare kopplingar med honom i filmen Joker än med NMR.

Tittade en stund på Rapport, men fick gå bort från TV:n! Måste tänka på hjärtat! Bara tjat från Sinonistisk Vilseledande Television reporter om Nazist kopplingen!

SAKER NI SKALL VETA: ALLA partier har knäppskallar som begår brott. Det är bara att dessa sällan blir offentliggjorda MED partimedlemskap. DE har vad vi kallar integritets skydd vilket vi inte har. Minsta lilla antydan, brev, förfrågning, innehav av provexemplar osv. gör dem till aktiva “nazister” för att skandalisera oss. Detta är ingen ny företeelse utan har förekommit mot nationella partier och nationalsocialistiska i synnerhet redan sedan 30 talet. Vi får finna oss i sådana angrepp - men protesterar i alla fall för att lugna de egna medlemmarna. Ni känner ju till att vissa yrken också haft liknande problem. Poliser, Präster, på den tiden då anständigheten rådde bland dem. Nu är dessa också “politisk korrekta” med sin Pride anslutning och angrips mindre av vänstermaffian inom pressen. Nu när vi angrips, inte får hyra lokal, avskedas p. g. a. våra politiska åsikter kan det förekomma lagliga överträdelse under en sådan press, då måste vi med solidarisk kamratskap bistå och inte fördöma. Naturligtvis inte i ALLA avseenden. Vilka, får vår ledning avgöra.

Nu hör man Svegot be folk som skriver ”en bra politiker är en död politiker” osv att dra åt helvete. Björn Björkqvist sa det i alla fall på gnällig västgötska.

Men det här med vad man skriver eller säger, kanske t ex Magnus Söderman borde ha tänkt på innan han en gång i tiden gastade om ”piskor och spikklubbor”. Vad det triggar igång hos vissa…

Så att den av oss som ALDRIG i affekt har sagt något sånt, låt den personen få kasta första stenen.

Alternativa media bör alltid ange att brottslingar har kopplingar till sossarna, vänster m fl om de t ex skrivit en insändare, rittat på en demonstration eller läst Aftonbladet,