Åkesson: Tillfrisknade och osmittade bör också få vaccinpass

Läs hela artikeln på Nordfront: Åkesson: Tillfrisknade och osmittade bör också få vaccinpass

SD-ledaren vill att fler vaccinerar sig men vill samtidigt ha ett mer pragmatiskt vaccinpass • Bara de som faktiskt är sjuka borde inte fullt ut få ta del av samhället.

Kom ihåg att denne händige sionist snart kan vara statsminister och få göra sina sionister i bakgrunden till viljes, han har väl även någon gång sagt att årlig invandring inte får överstiga toppnoteringen på runt hundrafemtio-tusen som var antalet nya berikare när det var som värst för vårt land för fem, sex år sedan. Såg en film här om dagen som handlade om att en meteorit från rymden som slog ned på jorden. Tror inte att många skulle fälla en tår om detta naturens och universums byggstenar skulle råka hamna på de byggnader där landets sluga rasfrämlingar sitter och styr över det vita arbetande folket.

2 gillningar

Det är väl bara att skicka ett vaccin pass till alla som vill ha det? Då kommer alla att skita i det. Japaner kom med munskydd om dom var sjuka på 80 talet. Det är väl bara att ta på sig ett munskydd om man är sjuk och vill gå ut.

Hur kan man se att en sverigedemokrat ljuger? Den rör på läpparna.

När talar en sverigedemokrat sanning? När den vill dölja en ännu större lögn.

Kärnfrågan är om vi ska ha några covidpass över huvud taget, oavsett om vi är friska med eller utan “vaccin”. Vad det handlar om är att man vill införa sociala poäng som i bl a Kina.

Alla kommer att få en app i sin kära älskade smartphone, med vilken staten kommer att kunna kontrollera vartenda steg man tar med en decimeters noggrannhet.

Undviker man att delta i samhällsfientliga aktiviteter som t ex att demonstrera mot krav på samma gödselhantering för ett privatstall med två små ponnyer som inte bajsar mer än två stora hundar, som för ett kommersiellt stall för 50-100 stora hästar som producerar en full container i veckan - eller ve och fasa; deltar i en demonstration mot ännu fler multikriminella massinvandrare från tredje världen - så får man inga minuspoäng och får delta i samhällslivet.

Och deltar man dessutom i samhällsnyttiga aktiviteter som att snällt och lydigt gå i den årliga i bögparaden Pride så får man så många pluspoäng att det räcker till den årliga Thailandssemestern och rentav även till några krogkvällar här på hemmaplan.

Åkesson, din pajas! Skulle inte förvåna mig om du är frimurare.

1 gillning

Det vita folket är hjärntvättat på en oerhört djup nivå. De gener vi har inom oss är inte det krypande tveksamma folkets, det är kampens rena nordiska vikingaanda som måste plockas fram. Det finns där längst inne i hörnet utan någon tvekan. För bakom all förljugen skit som de sluga har lassat på oss och vår tankevärld genom all konstruerad mesighet, falska påhittade ord så finns det enkla och det raka, en nordisk folksjäl. De sluga fick jobba mycket hårt för att försöka kedja fast vårt folk i en mesig världsfrånvänd ökenreligion. Men de lyckades aldrig riktigt kan man nog säga, det är bara att titta lite på julfirandet som är en märklig blandning av nordiskt ursprung och de slugas inflytande. Den som har tröttnat på dagens eskalerande samhällsförfall har inte ett val var fjärde år att göra. Kampen är här och kampen är nu. Det enda valet idag är att tänka på sig själv, de sina och det vita folkets framtid. Det är dags för en helt ny politik för en ny tid så. Stöd - Nordiska motståndsrörelsen:
Ideologi & Politik (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

Han lär väl inte ens behöva vara frimurare. SD är ju redan lite som det med allt smussel och fuffens som pågår inom det där partiet typ. Och nu när partiet är välkomnat av Svenskt näringsliv också. Väntar bara på att Åkesson ska bli inbjuden till Bilderberg också liksom.