Åkesson: Acta Publicas rapport är värdelös

Läs hela artikeln på Nordfront: Åkesson: Acta Publicas rapport är värdelös

Ny rapport om bland annat SD • Sågas av partiledaren

Väljer man och referera till Piscatus med Robert Arschelberg som frontfigur så har väl inte svensk propaganda tv mycket att komma med. Svenska folket har ju uppmanats att bli mer källkritiska, kanske dags att följa uppmaningen

Som jag skrev i en tidigare kommentar så räcker det ofta för dessa ljusskygga folkförrädare samt Arselberg att man skriver en invandringskritisk kommentar så är man högerextremist!
Ena stunden är vi(enligt dem högerextremister) marginaliserade som ingen lyssnar på och nästa stund ökar högerextremismen och hotet från densamma. Hur fan ska de ha det?
Jag är varken högerextremist eller vänsterextremist!
“varken höger eller vänster, nationalist”!

Marknadsföring och upprätthållande av en i folktanken, inarbetat synsätt när det gäller tron på hur verkligheten angående ett politiskt parti ser ut, kan ske på många mer eller mindre raffinerade sätt. Först så släppte SD en så kallad vitbok som ska göra upp med sitt så kallade rasistiska förflutna. Sedan hänger invandringsivrare på med rapporter som ska försöka påvisa att partiet alltjämt har styrande medlemmar med absolut helt fel åsikter.

Först har en elit genom media målat upp en falsk bild, av att partiledningen inom SD är uppfyllda av en stark motvilja gentemot rasfrämlingar, som exempelvis judar, araber, och mörka afrikaner vilket absolut inte stämmer och väl är helt bevisat, genom otaliga parti-uteslutningar av medlemmar som uttalat sig negativt offentligt utanför den ram av kritik mot massinvandring som är accepterad inom Sverigedemokraterna.

SD vill framstå som ett parti som vill minska massinvandringen rejält, samtidigt som de är för en så kallad ”öppen svenskhet” och vurmar för att invandraren ska integreras, vilket innebär att även den mörkaste invandrade afrikan eller valfri individ från något ökenland i Mellanöstern teoretiskt sett med goda kunskaper i det svenska språket och dess kultur skulle kunna bli både partiledare och landets statsminister i en SD-regering utan problem.

Granskar man Sverigedemokraterna som parti lite närmare ser man att det även tilltalar många äldre invandrargrupper som inte kanske känner sig helt bekväma med de senaste årens invandringspolitik som även utsätter dem, för samma otrygghet som etniska svenskar har lidit av i flera årtionden. Utan tvekan är det tydligt att myten om SD som enda parti för invandrarkritiker att välja på ska odlas så att inte det etniska svenska folket väljer ett parti som kan rensa upp i skiten på riktigt.

Det enda sättet att i grunden kunna förändra vårt lands politik är ett utträde ur EU och NATO som tillhör ett par av de överstatliga organisationer som förhindrar att landet kan stå självständigt utan att genom otaliga slugt konstruerade lagar vara slav under ett anti-nationellt globalistiskt förtryck. Höstens val kommer inte att förändra den politik som förs, då det blåögda svenska folket ännu inte tycks ha insett sitt eget bästa. Sammanfattningsvis så finns det idag endast ett att säga. Rösta på -
Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)

Folkgemenskap!

Jag har börjat att lägga en realpolitisk syn på årets Riksdagsval, Det viktigaste med årets val är att stoppa sossarnas grepp om det enda som är viktigt för dem - att genom vilka oheliga allianser som helst behålla makten över landets styrelse, För att ändra på detta tänker jag rösta på SD

Janne, skämtar Du? Hoppas det, för det allra bästa sättet att visa sionismens sluga korrumperade hantlangare att det finns ett verkligt motstånd mot dagens antivita politik är helt enkelt att rösta på - Nordiska motståndsrörelsen: Ett revolutionärt val – riksdagen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

[quote=“Janne, post:5, topic:4028”]
ag har börjat att lägga en realpolitisk syn på årets Riksdagsval, Det viktigaste med årets val är att stoppa sossarnas grepp om det enda som är viktigt för dem - att, genom vilka oheliga allianser som helst, behålla makten över landets styrelse - utan att sedan göra någonting åt de problem de låtit växa utom all kontroll de senaste 40 åren. För att ändra på detta tänker jag rösta på SD. Sverigedemokraterna kan, hoppas jag, leverera några av de lösningar som måste till för att bryta sosseväldet, även om mycket av deras politik bara är en fortsättning på ett politiskt partisystem som måste förändras i grunden. SD har, med pragmatisk nödvändighet, varit tvungna att verka inom dessa etablerade ramar istället för att i framtiden kunna blomma ut i deras nedtryckta potential som fanns innan partiet desperat började kämpa för att bli accepterade av resten av riksdagspartierna. Idag har man trots eller tack vare främst Annie Lööfs ständiga och alltmer patetiska påhopp, mediehusens och det övriga etablissemangets svartmålning kunnat peka på att väljarna numera inte räds att öppet tala om att de röstar på SD. Jag kommer ihåg valen 2006 och 2010 då jag fick vara mycket försiktig med vem jag yppade mina partisympatier för.

I årets val vill jag uppmana Motståndsrörelsens medlemmar och sympatisörer att rösta på SD men att likt i kommunvalet 2010 i Ludvika där Pär Öberg kunde ta en plats i fullmäktige via SDs valsedlar, öra detsamma i riksdagsvalet och därmed kunna ge Simon Lindberg en riksdagsplats. Att rösta på NMR är i och för sig lovvärt och troget, men bortkastat i det stora hela då det viktigaste måste vara att ta ifrån sossarna och vämsterkrafternas rent ondskefulla dominans över Sveriges styre.

Förstår av ditt inlägg att Du på något sätt helt måste ha missat motståndsrörelsens val-information: Tio anledningar att rösta på Nordiska motståndsrörelsen (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se) Du liksom samtliga nytillkomna läsare på Nordfront rekommenderas att klicka på ovanstående länk. Läs artikeln ifråga, Lyssna på ledaren Simon Lindberg och Rösta på landets idag enda verkligt nationella alternativ - Nordiska motståndsrörelsen.
Folkgemenskap!

Jodå, jag läste de 10 handledningarna inför valet 2018, höll med, och röstade på Motståndsrörelsen. Jag åkte dessutom runt och såg till att NMRs valsedlar fanns tillgängliga där man kunde förtidsrösta och i några av de närmaste vallokalerna under valdagen. Jag lade ut nya där de plockats bort. Nu bor jag i en av Sveriges mest sosseinfekterade kommuner så valsabotage var väntat, men inte att NMR skulle få 0 (noll) röster i den valkrets där jag röstat och därmed borde visat minst 1 röst, gjorde mig så förbannad att mitt mål med politiskt arbete måste syfta till att krossa socialdemokraterna med alla (lagliga) medel. Förstå att det är i ljuset av detta som jag uppmanar till att rösta på SD och åtminstone få någon ändring av landets politiska kurs. Idag håller jag inte med om alla av de 10 punkterna. Verkligheten har kommit ikapp utopin och jag må få mycket skit och hat för min åsikt, men det är här jag har landat. Jag förutsätter att det är tillräckligt högt i tak inom motståndsrörelsen som man deklarerat för att respektera min ståndpunkt även om den inte är populär. Jag är i grunden fortfarande nationalsocialist. Jag är inte dum i huvudet jag har grunnat på detta rätt länge och ser en röst idag på SD som den enda utvägen för att jag ska kunna känna att jag lägger min röst där den gör mest nytta.Tappar jag på grund av detta några kontakter med kamrater inom rörelsen, så må det gå så då. Jag förutsätter att det förutom min åsikt i denna valfråga inte kommer anklagelser om defaitism, för det är inte fråga om det, det är bara ett annat perspektiv.

Det står var och en fritt att rösta på vilket liberaldemokratiskt parti som helst. Människor kan så klart ändras politiskt till det bättre eller det sämre. Det är inget nytt i den nationella frihetskampens historia. Självklart ska man rösta på det som man tror är politiskt bäst. Samtidig följer vi andra som trots motvind älskar vårt eget vita folk, utan taktiska tveksamma kompromisser motståndsrörelsens politiske ledare Simon Lindbergs kloka ord och parti-skriften; Vår väg. Det händer då och då att motståndsrörelsen tappar äldre kämpar, det är trist, men sådant händer i alla politiska partier. Till er andra läsare där ute, håll alltid frihetsfanan högt. Sverigesionisterna kan köra sin mellanmjölkspolitik men det finns endast ett verkligt nationellt alternativ mot dagens eskalerande samhällsförfall. De styrande korrupta antivita i landet behöver en rejäl symbolisk käftsmäll. Så ni som ännu har modet och vill göra skillnad genom att vara sann i er politiska övertygelse. Rösta på – Nordiska motståndsrörelsen: Nordiska motståndsrörelsen 2022 (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!