Aftonbladet: SD utesluter Malmberg efter invandringskritik

Läs hela artikeln på Nordfront: Aftonbladet: SD utesluter Malmberg efter invandringskritik

Ifrågasatte invandring från tredje världen • Nu verkar bägaren ha runnit över för partiet.

Mer och mer Idioti!
Det ska inte gå att prata om intelligens nivå! Kalegeriplanen
Det ska vara lögner som bestämmer CO2 diskussion och om någon säger sanningen Elsa Widding. Så ska SVT ljuga och trakassera.
Energi politik. Miljödårarna säger”vi exporterar el” det stämmer, men om vi inte gör det så stannar Finland och Danmark. Så frågan är har vi något överskott? En sak stämmer. All vindkraft som produceras i Sverige exporteras efter att svenska konsumenter har subventionerat den.

1 gillning

Det är strängeligen förbjudet att tala om apmutanters intelligenskvot. Vilken är nästintill icke-existerande överhuvudtaget.

1 gillning

Jimmie Åkersork och resten av sabbatsgojerna i SD´s ledarskikt anser ju att vem som helst som “sköter sig” är välkommen och ska assimileras in i den svenska folkstammen tills vi alla är en sinnesslö blekbrun gegga.

Och så var det det här med alla moskéer som poppar upp som svampar ur jorden. Inga problem så länge de målas faluröda med vita knutar så att de “smälter in” i det svenska kulturlandskapet. Böneutropen som låter som brunstiga åsnor i 160 decibel 5 ggr om dagen är heller inga problem om man sänker ljudnivån något på söndagmorgnarna.

2 gillningar

Det finns ingen anledning för de som tidigare har trott på SD att känna sig korkade på något sätt. För det är inte anhängares och medlemmars fel om en partiledning kanske far med en tveksam marknadsföring inåt, men i verkligheten utåt kanske arbetar för något helt annat som inte framgår. Nationalsocialismen är däremot rak och sann och står för naturliga värderingar man kan läsa om i partiprogrammet; Vår Väg. När man har tröttnat på en politik som inte håller måttet och som kanske visat sig vara en sionistiskt styrd opposition kan det vara svårt att orka gå vidare. Men det finns ett hopp för landet och norden trots landets djupa kris och mörker. Kolla in det enda politiska alternativet till dagens samhällsförfall, kort sagt besök - Nordiska motståndsrörelsen:
Kategori: Politik på riksplan (xn–motstndsrrelsen-llb70a.se)
Folkgemenskap!

2 gillningar

Om muslajmerna mellan bönestunderna drar på sig folkdräkter med knätofsar och dansar runt majstången. å är dom fullt integrerade i den öppna svenskheten som Åkersork bejakar.

2 gillningar

VAD har expo för hållhakar på SD eftersom partiledningen kryper som strykrädda hundar så fort expo gläfser ???
Någon som vet ??
Det normala är ju att om vinkelmedia ringer --trycker man bums bort samtalet !!

1 gillning

Jag skulle misstänka judarna

Enligt Jan Guillou är Expo en traditionell underrättelsetjänst och han om någon borde kunna avgöra den saken. Detta sagt utan att närmare gå in på hans väldokumenterade meriter inom den branschen.

Expo samlar in data och personuppgifter om alla som utgör eller kan komma att utgöra ett hot mot (((den rådande ordningen))) i Sverige. SD som vill vara alla rasfrämmande invandrare till lags, så länge de “sköter sig”, och har dålig karma för att de kuppade BSS, stal deras partikassa och medlemsregister, är ett tacksamt byte för Expo som ständigt ylar om SDs “bruna rötter”.

SD utgör idag inget hot mot (((den rådande ordningen))) men är ett potentiellt hot eftersom de kan kuppas tillbaka till en ordning som sätter svenska intressen före Israels och därför gäller det att hålla SD med superstrama tyglar så att de inte hoppar tillbaka till den gamla “bruna” beteshagen.