Afghanistans näst största stad i talibanernas händer - snart game over för globalisterna?

Läs hela artikeln på Nordfront: Afghanistans näst största stad i talibanernas händer - snart game over för globalisterna?

Städer faller som käglor för talibanerna • Väntas inta globalistregeringens säte Kabul • Införde dödsstraff för bacha bazi - tvärkört för landets pedofiler?

Något “game over” för globalisterna kommer det definitivt inte att bli. Det var aldrig tänkt att JewSA skulle vinna något krig i Afghanistan. Under 20 års krig har man ödslat 2 triljoner dollar på att “demokratisera” landet. Det är en nästan ofattbar summa, motsvarande16 triljoner svenska kronor som till största delen hamnat hos den israelisk-amerikanska vapenindustrin och resten stulits av lokala makthavare i Afghanistan. Soldater och poliser som jobbade för den JewSA installerade regeringsmakten fick inga eller i bästa fall allmosor som lön. Det är därför talibanerna tar över landet så snabbt nu, de möter inget som helst motstånd, vem vill offra liver för en rad korrupta regimer som har styrt landet i 20 år.

2 triljoner dollar - det räcker att några få ynka procent hamnar i de amerikansk-israeliska globalistadelns fickor så har de tjänat enorma pengar på ett krig som aldrig har kunnat motiveras och inte tänkt att vinnas. Nu när globalistadeln kammat hem enorma vinster så riktar de blickarna åt andra länder som kan “demokratiseras” - och gissa vilka som får punga ut med de 2 triljonerna: amerikanska skattebetalare i första hand, men även svenska och andra länders. Sverige har ju också deltagit i “demokratiseringen” av Afghanistan.

Nu kommer det att komma nya flyktinghorder till Europa, men förmodligen en hel del mindre knark eftersom talibanerna kommer att bränna alla opiumfält. Västerländsk media har hyllat opiumodlingen i landet eftersom det gav fattiga bönder en inkomst som de kunde “försörja familjen med”.