AFA-gruppen Rojavakommittéerna förlorar sina bankkonton

Läs hela artikeln på Nordfront: AFA-gruppen Rojavakommittéerna förlorar sina bankkonton

SEB reagerar efter Avmaskerats avslöjande om extremvänstergruppens webbshop • Sålde terrorpropaganda och skänkte vinsten till terrorister.

Ingenting får stoppa Sverige från att bli måltavla för ett kommande kärnvapenkrig känns det som. Vilket ett fullvärdigt Natomedlemskap mycket väl kan innebära för oss i förlängningen. Så därför måste nu såklart Turkiet och dess ledarskap blidkas på olika sätt för att förmås släppa in Sverige som land i krigsmaskinen ifråga. Det kommer säkert en hel del fler symboliska eftergifter i olika former som turken kanske vill se. Men det alla har glömt bort när det gäller NATO-ansökan ifråga är att det hela endast är ett fåtal anti-vita politikers vilja, och inte det svenska folket som bestämmer, då ingen bindande folkomröstning i Nato-frågan någonsin har genomförts.

1 gillning

Rödingarna får väl flytta sina konton till den kriminella Länsförsäkringar bank. Där kommer de säkert vara välkomna då deras heliga värdegrund förmodligen kommer vara mer i linje med bankens värdegrund.