Ädel stängs av från sitt jobb

Läs hela artikeln på Nordfront: Ädel stängs av från sitt jobb

Uteslöts ur SD och avsade sig sina uppdrag • Utreds nu av arbetsgivaren.

Inte för att jag vet vad hon skrivit eller sagt! Men ett bevis för att Sverige är en diktatur! Är det.

Expressens David Baas och EXPO’s Robert Aschberg, dessa två är de vidrigaste pottsorkar som existerar i Sverige idag. De finns överst på min lista. Kommunen är enbart värd förakt då de genast viker ner sig och står inte upp för sina anställdas rätt att ha sina åsikter i fred och få verka politiskt utan trakasserier.

Min teori är att kommunledningen i sina privata tankar och åsikter ligger så nära Ädels att de ivrigt kastar sig in i grävandet och förtalet av henne så att inte sökarljuset ska stanna på dem själva.

Förresten, i vilken lagtext står det att det är förbjudet att hysa “högerextrema åsikter” och hur definieras vad som räknas dit? “Rasism” och “antisemitism”, kanske? Eller “homofobi” och “islamofobi”? Fobier är ju sjuklig rädsla för något. Räknas det som en psykisk sjukdom då? (Om det gjordes en screening av den kristna, vita, etniskt svenska befolkningen, hur många skulle klassas som psyksjuka då?) Men att vara rädd för att Islam ska överflygla kristendomen är ju ingen fobi, inom 10-15 år kommer Islam att vara större, det är bara att kolla på demografisk statistik.

Ni ser - avhoppare blir utan vänner, svekstämpel från kamrater, misstroende från motståndare i evighet. Egendomligt egentligen, man får hoppa från V till L, M, S, inget hinder. Där gäller yttrandefrihet. Är som jag ofta säger att få en avspänd omgivning överallt när jag berättar: Jo, jag minns en episod i Hitlerjugend . . . . utan man snörper på munnen. Att vara nationalsocialist som en naturlig del i det politiska livet också med: Jo, vi är från Motståndsrörelsen och önskar hyra er lokal, ha möte på torget, få hålla föredrag i skolor. VARFÖR INTE??