"Abdullah" åtalas för hot om att skjuta sönder polisstation

Läs hela artikeln på Nordfront: "Abdullah" åtalas för hot om att skjuta sönder polisstation

Buller i byn • Ville inte bomba stationen då hans vänner sitter där, men skulle skjuta sönder receptionen enligt ordningsvakternas vittnesmål.

Hur skulle landet och vi svenskar klara oss utan dessa importerade berikare…

2 gillningar

Utan honom ingen pension! Enligt vänstern och batik häxor. Det är nog tvärt om. En bur till apan.

2 gillningar

Återbörda apmutanten till Mogadishu. Där kan han skjuta och spränga så mycket han vill. Där blir det hans fränders problem och inte vårt. Problem solved.

1 gillning

Jätteroligt! En av dessa berikare har redan knäppt en polis. Väntar bara på nästa. Har vi tur råkar han vandra in på ett SSU-möte också och knäpper en hel årgång sosseäckel.

Jag tror inte dom vill ha honom i zoomalia heller. Men en Hercules, öppna luckan bak och sedan en loop, så är han nog välkommen tbx

Samtidigt är det fakta: Det är svenskar som sponsrar gängen genom sitt jävla partyknarkande!

Snacka om att det här folket begår självmord.

1 gillning

“Abdullah” har ju rätt. Svenska polisen tar in honom och sen så släpper dom honom. Oftast efter någon timme eller två eller efter en farsartad “rättegång” som renderar honom ett par månaders vilohem med en daglig meny som skulle få de flesta lyxkrogsbesökare att känna sig rånade och förbannade

Jag är inne på CNC-Mans linje. Bjud honom på en gratis återvandringsflygning och sen om hydrauliken krånglar pga klimathotet och han råkar ramla ut så får flygplanstillverkaren ta ansvaret.