100 poliser till Stockholm löser våldsbrottsligheten

Läs hela artikeln på Nordfront: 100 poliser till Stockholm löser våldsbrottsligheten

”Stockholm har det jobbigt nu.” • De senast levererade 190 verkar inte ha påverkat utvecklingen.

Det hjälper inte, oavsett hur många poliser dom sätter in! När dom har fel inställning. Det är våld aporna förstår. Ta till dom gamla svenska straffen, istället. Då kommer aporna förstå.

1 gillning

Jag ser mest fram emot att polisen tappar kontrollen fullständigt och allt kollapsar. Sen får vi se vilka svenskar som är starka nog att överleva.

Själv kommer jag troligen att svälta ihjäl inom ett par månader vid en systemkollaps, men det är det värt. :rofl:

Verkligt hårda tag behövs, inga fler poliser. Daltar man med demokratiska medel, så hjälper inga fler daltande poliser. Med min “käpphäst” studera hur Dr Goebbels gjorde när han rensade Berlin. Det gick snabbt. Med dagens tekniska kunskaper skall det inte vara omöjligt heller. MEN då får man göra avkall på dagens långdragna processer och bli radikal tills tillståndet åter igen blir tryggt. EU och alla mänskliga rättighetsfanatiker får stå över ett tag tills STOCKHOLM blir den vackra lugna huvudstaden igen. Hur det än hetsas mot det nationalsocialistiska systemet så hade den många fördelar. EN LUGN HUVUDSTAD bl. a.

2 gillningar

Hundra poliser med uppgiven inställning hjälper föga. Det är så uppenbart att de vill att våldet ska pågå. ”Rensa upp bland slöddren”, sade en aspirant till poliskåren på 80-talet. Han fick inte jobbet.

1 gillning

Ett autentiskt fotografi från avrättningen av en av de två diligensrånarna Hjert & Tector. Och inte bakom fängelsemurar. Offentligt ska det vara. Androm till varnagel som det brukade heta på den tiden.
image

2 gillningar