Detta är ett diskussionsforum och kommentarsfält

Denna hemsida fungerar som kommentarsfält för webbtidningen Nordfront.se och ett fristående diskussionsforum. Användarna på forumet är själva juridiskt ansvariga för innehållet som bara efterhandsmodereras av redaktionen vid händelse av brott mot forumets regler eller svensk lag.

När du använder forumet samtycker du till forumets Användarvillkor och Integritetspolicy.

Av och för folket

Det här forumet drivs av forumadministrationen och er användare. Om ni har några frågor eller förslag om hur forumet borde utvecklas kan ni kontakta någon i administrationen eller starta en tråd med era idéer!

Vem får registrera konto på forumet?

På forumet välkomnas debatt och diskussion. Meningsmotståndare är alltså välkomna här, men troll och sabotörer kommer inte visas någon nåd.

Du måste också vara över 18 år, inte tidigare ha stängts av från forumet och följa reglerna som listas i våra Användarvillkor för att vara välkommen här.

Får jag vara anonym på forumet?

Självklart! Faktum är att vi uppmuntrar dig att inte bara välja en anonym pseudonym utan också att registrera ditt konto med en anonym e-postadress som inte kan kopplas till dig, om det är så att du anser dig ha ett behov av att vara anonym. Att använda en VPN-tjänst kanske också kan bidra till din anonymitet.

Vidare bör alla vara medvetna om att det är förbjudet att avslöja andra forumanvändares identiteter eller sprida privat information om användare som kan användas för att avslöja vem en anonym användare är IRL.

Slutligen bör det påpekas att varken icke-offentliga kategorier eller privata meddelanden på forumet är att betrakta som helt privat kommunikation. Det finns alltid en risk att information läcker från forum, till och med stora kommersiella aktörer som Flashback och Disqus har drabbats av läckor tidigare. Så ta ansvar för din egen integritet genom att inte skriva saker som inte tål offentlighetens ljus.

Får jag göra reklam på forumet?

Nej. Inte utan forumadministrationens godkännande.

Bete er som folk

De flesta av konversationerna på forumet är öppna för allmänheten. Genom att göra ett gott intryck här lockar du fler användare till forumet och bidrar till forumets tillväxt.

Du kan också visa uppskattning för andra användare genom att trycka böghjärta på deras inlägg om de skrivit något bra, eller använda andra inbyggda funktioner som att “mute:a” användare du stör dig på istället för att tjafsa med dem.

Moderatorerna är ansvariga för att hålla ordning på forumet, men det är du som vanlig användare också!

  1. Du kan hjälpa moderatorerna genom att själv inte posta olämpliga saker som måste raderas.
  2. Du kan rapportera inlägg och därmed hjälpa moderatorerna i deras arbete med att utrota troll och utplåna skadliga inlägg.